studium angličtiny v Anglii

kurz

Základní info

Bournemouth leží na jižním pobřeží Anglie. Jeho největší chloubou je 10 kilometrů písečných pláží, na které jsou místní hrdí a město o ně dobře pečuje. V centru města najdete více než 20 diskoték, mořské akvárium, muzea, divadlo, kina - zkrátka pulzující život anglického přímořského letoviska. Můžete navštívit několik golfových hřišť nebo se jen procházet v parcích a zahradách, v kterých je město ponořeno. Se svými 165 000 obyvateli má město přátelskou a kosmopolitní atmosféru. Škola s rodinnou atmosférou je umístěna uprostřed vilkové čtvrti na předměstí Bournemouth, jen 300 m od pláže. Stejná vzdálenost Vás dělí i od místního předměstského centra s obchůdky a kavárnami.
V tomto bezpečném a přátelském prostředí budete v hostitelské rodině bydlet maximálně 2 km od školy. Můžete volit mezi polopenzí a plnou penzí.
* minimální věk: 16
* vybavení: zdarma e-mail a internet, počítačové centrum, internetová kavárna, zahrada, jazyková laboratoř
* poloha: jižní pobřeží, 165 km do Londýna
* ubytování: v hostitelské rodině, v hotelu
* max. počet studentů ve třídě: 14
* délka lekce: 45 minut
* možnosti: - všeobecná angličtina 20 nebo 26 hodin - příprava na Cambridge zkoušky FCE, CAE a IELTS - individuální výuka - academic semester (24 týdnů) - academic year (32 týdnů) - angličtina a pracovní zkušenost

studium angličtiny v Anglii

Vybraný termín:

 Zahraničí Upřesnující informace k termínu

Cena
10 620 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.