STS Jazykové cesty (10-18let)

kurz

Základní info

Vítejte na STS Jazykové cestě!
STS začala pracovat s jazykovými cestami a akademickými programy v zahraničí již v roce 1958 a “objevila” tím moderní jazykovou cestu pro mládež v té podobě, jak ji znáte i dnes. Využít všech podnětů studia jazyka v zemi, kde se jim hovoří, bylo a je základní myšlenkou moderní jazykové cesty. Právě proto v roce 1958 vycestovala první skupina studentů do rakouského Salzburgu! Délka pobytu se od té doby nezměnila, neboť právě 3 až 4 týdny jsou nejoptimálnější a poskytují studentovi dostatek času na aklimatizaci, výuku, výlety a nové přátele.

V dnešní době STS pořádá jazykové cesty do celého světa, nabízí jazykové kurzy pro děti v Anglii, Skotsku, na Maltě, ve Francii, Rakousku, USA, Austrálii a Jihoafrické republice.

Myšlenka jazykových cest se brzy rozšířila do spousty zemí světa a STS Education dnes naleznete ve většině zemí, které mají zájem o studium jazyků v zahraničí.

Výhradním zástustoupením STS Student Travel Schools AB, sídlícím v Göteborgu, je v České a Slovenské republice firma StudyPoint s.r.o.

STS Jazykové cesty (10-18let)

Vybraný termín:

 Zahraničí

Cena
ceníky na http://www.studypoint.cz

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.