Příprava na mezinárodní zkoušky - Obecná angličtina

kurz

Základní info

First Certificate in English (FCE - Level 3)

First Certificate in English (FCE - Level 3) je nejrozšířenější zkouška na vyšší středně pokročilé úrovni, která vyžaduje značnou jazykovou znalost. Je všeobecně uznávána v oblasti obchodu a průmyslu - styk s veřejností nebo sekretářské práce v bankovnictví, aeroliniích, stravování, vzdělávacích institucích atd. Předpokladem dosažení této úrovně je cca 500 - 600 hodin studia.
Certificate in Advanced English (CAE - Level 4)

Certificate in Advanced English (CAE - Level 4) představuje vysokou jazykovou kvalifikaci pro ty, kteří používají angličtinu v rozsáhlé míře v zaměstnání. Splňuje vstupní požadavek na znalost angličtiny většiny univerzit ve Spojeném království.
Certificate of Proficiency in English (CPE - Level 5)

Certificate of Proficiency in English (CPE - Level 5) je nejvyšší a nejdéle používaná jazyková kvalifikace z této série zkoušek. Splňuje vstupní požadavek na jazykovou kvalifikaci na univerzitách ve Spojeném království a velkém počtu univerzit v ostatních anglicky mluvících zemích a je uznávaná v širokém měřítku obchodními a akademickými institucemi v zahraničí.
City & Guilds International ESOL (English for Speaker of Other Languages)

City & Guilds International ESOL (English for Speaker of Other Languages) jsou mezinárodně uznávané univerzitami, profesními organizacemi a zaměstnavateli z celého světa jako doklad jazykové kompetence. 6 úrovní zkoušek ESOL bylo vytvořeno v souladu s Jednotným evropským referenčním rámcem pro jazyky (Rada Evropy) a umožňuje studentům postupovat ve výuce a dosáhnout požadovaných úrovní vlastním tempem.
City & Guilds International SESOL(Spoken English for Speaker of Other Languages)

City & Guilds International SESOL(Spoken English for Speaker of Other Languages) jsou mezinárodně uznávané univerzitami, profesními organizacemi a zaměstnavateli z celého světa jako doklad jazykové kompetence. Šest úrovní zkoušek SESOL bylo vytvořeno v souladu s Jednotným evropským referenčním rámcem pro jazyky (Rada Evropy) a umožňuje studentům postupovat ve výuce a dosáhnout požadovaných úrovní vlastním tempem.
STANAG 6001

STANAG 6001 je komplexní jazykovou zkouškou testující dovednost poslechu s porozuměním, četby s porozuměním, písemný a mluvený projev - ve 3 úrovních (stupních) podle jazykové pokročilosti. Tato jazyková zkouška je určena především pro pracovníky v resortu Ministerstva obrany a studenty vojenských škol. Zkouška je dále zařazena do seznamu zkoušek z cizích jazyků, které dle usnesení vlády musí splnit náměstci ministrů, vrchní ředitelé, ředitelé odborů a vybraný okruh zaměstnanců ministerstev a ostatních ústředních orgánů státní správy.

Příprava na mezinárodní zkoušky - Obecná angličtina

Vybraný termín:

 Středočeský kraj

Cena
Děkujeme za Váš zájem, velmi rádi Vám zašleme písemnou nabídku.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.