Příprava na mezinárodní zkoušky – obchodní angličtina

kurz

Základní info

BEC Preliminary (dříve BEC 1)

BEC Preliminary (dříve BEC 1) je zkouškou pro uchazeče na základním a mírně pokročilém stupni znalosti a náročností odpovídá jazykovému testu Cambridge level 1 (PET). Je určena dospělým, kteří v obchodním prostředí pracují nebo se na takovouto práci připravují.
BEC Vantage (dříve BEC 2)

BEC Vantage (dříve BEC 2) je zkouška pro pokročilé uchazeče, kteří pracují nebo se připravují k práci v mnoha oblastech obchodní činnosti, od všeobecné kancelářské práce po výrobu a finanční služby. Tato zkouška odpovídá stupni Cambridge level 3 (FCE).
BEC Higher (dříve BEC 3)

BEC Higher (dříve BEC 3) je zaměřená na studenty, kteří již mají obchodní či administrativní schopnosti. Od uchazečů na tomto stupni se očekává, že zvládnou složité jazykové struktury a ovládají širokou slovní zásobu. Tato zkouška odpovídá stupni znalosti Cambridge level 4 (CAE).
EBC - English for Business Communications (Level 1, 2, 3)

EBC - English for Business Communications (Level 1, 2, 3) je písemný test moderní obchodní angličtiny, který byl vytvořen tak, aby vyhovoval nárokům zaměstnavatelů na přesnou a rychlou obchodní komunikaci v angličtině. Zkoušky jsou určeny pro pracovníky, kteří musí vést obchodní komunikaci v anglickém jazyce, a to od rutinních úkonů, až po nezávislé a samostatné vyjadřování. Jsou určeny také pro studenty připravující se na svoji profesní dráhu.
SET (for Business)

SET (for Business) - Spoken English Test for Business (Stage A, B, C) je samostatná ústní zkouška z moderní obchodní angličtiny. Zkouška se skládá ze čtyř částí, prostřednictvím nichž kandidát prokazuje schopnost komunikovat v řadě realistických profesních situací. Je určena osobám pracujícím v obchodní sféře, studentům připravujícím se na svoji profesní dráhu a je vhodná i pro učitele, kterým rozšiřuje možnosti výuky obchodního jazyka.
EOS - English for Office Skills (Level 1, 2)

EOS - English for Office Skills (Level 1, 2) je písemný test moderní obchodní angličtiny, který byl vytvořen tak, aby vyhovoval nárokům zaměstnavatelů na přesné a rychlé zjištění znalosti angličtiny zaměstnanců na administrativních pozicích. Test je vhodný pro úředníky nebo administrativní pracovníky, kteří pracují s dokumentací v anglickém jazyce.

Příprava na mezinárodní zkoušky – obchodní angličtina

Vybraný termín:

 Středočeský kraj

Cena
Děkujeme za Váš zájem, velmi rádi Vám zašleme písemnou nabídku.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.