Pomaturitní studium

kurz

Základní info

Charakteristika studia

Intenzivní prezenční studium angličtiny a němčiny v rozsahu jednoho školního roku umožňuje praktické zvládnutí jazyka v celé šíři gramatiky, maximální slovní zásoby, fonetiky a praktických konverzačních dovedností. Studium je vedeno podle kvalitních našich i zahraničních učebnic s českými a zahraničními učiteli. Součástí studia je příprava na státní a mezinárodní jazykové zkoušky. Ke studiu se mohou přihlásit absolventi středních škol a středních učilišť, kteří vykonali maturitní zkoušku v kalendářním roce, v němž zahajují jednoleté pomaturitní jazykové studium. Tito studenti budou chápáni jako řádně studující, kdy stát za ně bude hradit zdravotní a sociální pojištění a rodiče budou nadále pobírat rodinné přídavky. Ostatní zájemci (maturanti z dřívějších let) se mohou přihlásit též, ovšem bez zmíněných sociálních výhod. Studium je zvlášť výhodné pro studenty, kteří nebyli v prvním roce přijati na VŠ a hodlají se o přijetí ucházet znovu v příštím roce. Během jednoletého pomaturitního jazykového studia získají studenti jazykové znalosti a doklady o jazykovém vzdělání, které jim usnadní vysokoškolské studium a mimořádně zlepší vyhlídky na další uplatnění. Absolventům jednoletého pomaturitního jazykového studia, kteří nehodlají studovat VŠ, studium umožní lépe získat zaměstnání, případně se uplatnit v zahraničí.

 

Způsob ukončení studia

Po ukončení studia získají absolventi osvědčení Akademie Jana Amose Komenského na základě oprávnění, které vydalo MŠMT ČR. Úspěšní absolventi se mohou přihlásit k mezinárodním zkouškám nebo ke státním jazykovým zkouškám.

 

Přihlášení ke studiu

Zájemci o studium se mohou přihlásit přímo v kanceláři školy nebo se zaregistrovat on-line na našich www stránkách. Každý student (kromě úplných začátečníků) musí absolvovat rozřazovací test, na který bude pozván po podání přihlášky. Na základě výsledku rozřazovacího testu, jsou studenti zařazeni do skupiny s odpovídající jazykovou úrovní. V případě potřeby Vám rádi poskytneme kontakty na ubytovací zařízení.

Pomaturitní studium

Vybraný termín:

 Olomoucký kraj

Cena
18 500 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.