Pomaturitní studium angličtiny

kurz

Základní info

Jazyková škola Gulliver ILS má akreditaci (vyhláška č. 322/2005 Sb.) Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na pomaturitní studium anglického jazyka

Jednoletý jazykový kurz v Gulliver Iternational Language School má formu intenzivního denního studia. Díky tomu, že je Gulliver ILS zapsán do vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, zůstávají čerstvým maturantům i nadále výhody studia na střední škole – sociální a zdravotní pojištění, rodinné přídavky, daňové úlevy, studentské slevy apod. (Studenti, kteří maturovali dříve, nárok na tyto výhody poskytované státem bohužel nemají, kurz je samozřejmě určen i pro ně.) Jedinou podmínkou účasti na kurzu je úspěšně vykonaná maturitní zkouška.

RYCHLÝ PŘEHLED

1. Čas, lektoři, skupinky, výuka, cena
- září 2007 až červen 2008, 20 vyuč. hodin týdně, od pondělí do pátku, od 9.00 do 12.25
- učit Vás budou kvalifikovaní čeští lektoři i rodilí mluvčí
- malé studijní skupiny – max. 16 studentů
- mezinárodní zkoušky - výuka v rámci pomaturitního studia je zaměřena mimo jiné také na přípravu k mezinárodním Cambridge jazykovým zkouškám (KET, PET, FCE, CAE, CPE), které jsou celosvětově uznávaným dokladem o dosažené znalosti jazyka
- Gulliver učí podle Evropského referenčního rámce, to znamená, že osnovy i rozdělení úrovní studia jsou stejné jako jinde v Evropě
- Europass – evropský doklad o jazykovém vzdělání
- nízká cena: 20.600,-Kč (možnost 2 splátek, září a leden)

2. Místo výuky, studijní materiály
- snadná dostupnost škol
- příjemné a motivující prostředí
- školy jsou plně didakticky vybaveny (cizojazyčná knihovna, audio, video, DVD, data projektor)
- jednotlivé učebnice obdrží studenti postupně v průběhu studia přímo na místě výuky, a to se slevou 15% oproti maloobchodním cenám (kromě učebnic jsou veškeré studijní materiály v ceně kurzu)

Hradec Králové – historické centrum – Velké náměstí 28
Pardubice – centrum – Jana Palacha 288

3. Gulliver má vždy něco navíc - CLUB GULLIVER
Club Gulliver je součástí Gulliver ILS, je klubem našich studentů, je nenásilnou a nenáročnou doplňkovou výukou jazyků a reálií zemí, o něž máte zájem. Členství v Clubu Gulliver znamená pro naše studenty celou řadu bezplatně poskytovaných služeb, které jsou alternativním neformálním doplňkem studia.
1/ Konverzační a tematické večery s rodilými mluvčími
2/ Internet a internetová výuka - Gulliver e-learning
3/ Filmový klub – máme pro Vás lístky na cizojazyčné filmy do kina Centrál!
K dispozici Vám bude samozřejmě i rozsáhlá školní knihovna, kde lze zapůjčit doplňkové studijní materiály (např. zjednodušenou beletrii určenou pro všechny stupně pokročilosti).

+ Gulliverův speciální bonusový balíček pro pomaturitní studium
zdarma časopis Bridge na celý školní rok, každý měsíc speciální výukový newsletter Gulliver Times (ve formátu pdf do Vašeho e-mailu a v tištěné podobě ve škole), každý týden spec. domácí úkol dle Vaší jazykové úrovně přímo do Vašeho e-mailu


PODROBNĚJŠÍ INFORMACE

Jazykové úrovně
Kurz je otevřen pro studenty na jazykových úrovních – úplný začátečník, pokročilý začátečník, mírně pokročilý, středně pokročilý, pokročilý.

Zaměření kurzu – Cambridge zkoušky
V rámci celého kurzu jsou studenti cíleně připravování na složení mezinárodních jazykových zkoušek – Cambridge zkoušky - KET, PET, FCE, CAE. Cambridge certifikáty mají mezinárodní a časově neomezenou platnost.

V rámci pomaturitního studia studenti procvičují:

- všeobecný jazyk (gramatika, konverzace, rozšiřování slovní zásoby, poslech, čtení, písemný projev apod.)
- role-play (nacvičování autentických situací)
- reálie anglicky mluvících zemí, tradice a zvyklosti

Cambridge zkoušku je možné složit na Britské radě (Britském centru) v termínech vypsaných Britskou radou (prosinec, březen, červen). Cena zkoušky není započítána v ceně kurzu.

Certifikát jazykové školy Gulliver ILS
Na konci kurzu získává každý student certifikát jazykové školy Gulliver o absolvování kurzu s přesnou specifikaci jazykové úrovně. Vzhledem k tomu, že Gulliver učí dle doporučení Evropské Unie – jsou úrovně na certifikátu stejné jako jinde v Evropě.

Jak se přihlásit
Přihlásit se můžete buď přímo v kanceláři školy nebo se můžete zaregistrovat on-line zde na našich stránkách. My Vás pak obratem budeme kontaktovat. Všichni studenti (kromě úplných začátečníků) píší rozřazovací test, na základě kterého jsou pak zařazeni do jazykového kurzu.
V případě potřeby Vám rádi poskytneme kontakty na ubytovací zařízení.

Pomaturitní studium angličtiny

Vybraný termín:

 Královéhradecký kraj

Cena
19 999 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.