POLOLETNÍ DOCHÁZKOVÉ JAZYKOVÉ KURZY/SUGESTOPEDIE

kurz

Základní info

VÍME, JAK NAUČIT cizí jazyky živě, zábavně, přirozeně, efektivně. umíme ROZMLUVÍT KAŽDÉHO NEMLUVU / sugestopedie.

Jazykové kurzy pro jednotlivce

Docházkové jazykové kurzy v úrovních od začátečníků až po zkouškové kurzy jsou určeny nejširší veřejnosti od cca 3 - 99 let, ,"údajně nenaučitelní jedinci", mládež,senioři.Úzce spolupracujeme s námi prověřeným JAZYKOVÝM CENTREM s kvalitné vypracovanou metodikou pro děti 3-9 let. Vzhledem k velmi blízkému pojetí s "naší" metodou SUPERLEARNINGU mohou snadno rodiče nebo potom větší mládež pokračovat ve výuce u nás.

POLOLETNÍ DOCHÁZKOVÉ

Díky neformálnímu, neškolnímu, odlehčenému, hodně konverzačnímu prostředí je jazyková škola MluvSeMnou vhodná opravdu pro každého.Děti  - senioři. Docházkové jazykové kurzy v úrovních od začátečníků až po zkouškové kurzy jsou určeny nejširší veřejnosti od cca 3 - 99 let, ,"údajně nenaučitelní jedinci", mládež,senioři.

Na své si přijdou i ti, kteří potřebují jazykové kurzy profesně zaměřené, dvojjazyčné... Živě,zábavně, s gramatikou a slovíčky většinou skrytou v krátkém příběhu, aby si náš mozek díky souvislostem lépe zapamatoval,hodně v přímých rozhovorech na běžné situace mezi sebou, mimika, gesta, pohyb, opakování z různých stran... Kurz je vedený v v Aj, Nj, Šj, Rj, Fj.Koná se u Vás doma, v zaměstnání….za stejnou cenu po Praze jako u nás

POLOLETNÍ DOCHÁZKOVÉ JAZYKOVÉ KURZY/SUGESTOPEDIE

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.