Phone English

kurz

Základní info

Co je to Phone English?

Unikátní výukový projekt, který Vám umožní naučit se anglicky, nebo se dále zdokonalit v angličtině prostřednictvím telefoního spojení s naším lektorem z výukového centra.

Proč právě Phone English?

Určitě jste si všimli, že pokud cizí jazyk neprocvičujete alespoň dvakrát týdně, úroveň Vašich znalostí roste jen velmi pomalu, anebo spíše klesá. Z našich zkušeností vyplývá, že nejde ani tak o čas, jako spíše o frekvenci výuky. Proto jsem přišli s naším projektem, který Vám umožní nejen udržovat nabyté znalosti, ale velmi efektivní a časově nenáročnou formou stále zlepšovat Vaši úroveň.

Pro koho je Phone English?

Náš projekt je pro všechny - od začátečníků až po velmi pokročilé, kteří potřebují pouze konverzaci či "osvěžení" svých znalostí. Pro začátečníky, věčné začátečníky, mírně a v určitých případech i středně pokročilé jsme připravili kombinaci výuky s našimi internetovýcmi lekcemi. U vyšších stupňů pokročilosti připravíme individuální studijní plán na základě potřeb a přání studenta a podle jeho schopností. Zaměření na konverzaci či gramatiku případně jiné.

Jak probíhá Phone English?

Optimální minimální frekvence výuky je 3 x týdně 15 min.

Výuka probíhá takto:

* náš lektor se vždy spojí telefonicky se studentem v dojednanou hodinu,
* záčátečníci až středně pokročilí musí mít již vyplněné internetové lekce
* na jejich základě bude probíhat cvičení konverzační a překladové, dále bude procvičena schopnost rychle reagovat na otázky pokládané lektorem anglicky a také gramatika. Každá lekce na internetu obsahuje 10 modelových vět.

Zatím jsme pro Vás připravili celkem 37 lekcí. U vyšších stupňů pokročilosti se postupuje ve stejné frekvenci podle individuálního studijního plánu. Frekvence a délka výuky může být libovolně dlouhá, záleží na přání studenta a na vzájemné dohodě. Při výuce je také vždy prostor jakékoli dotazy studentů, týkajících se probírané látky či anglického jazyka obecně.

Phone English

Vybraný termín:

 Praha

Cena
420 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.