Odpolední kurzy angličtiny pro děti a mládež

kurz

Základní info

Kurzy angličtiny pro děti od 8 do 14 let
pomůžeme Vám s výběrem vhodného kurzu

Již řadu let poskytuje naše jazyková škola velmi oblíbené kurzy angličtiny pro děti. Tyto kurzy nyní nabízíme ve dvou lokalitách: na ZŠ Bulharská od 15:00 v Ostravě-Porubě a v centru Ostravy na Havlíčkově nábřeží 23 v prostorách naší jazykové školy Fishnet ACA od 15:30 hod..
Děti již od 8 let
4 jazykové úrovně (CH1,CH2,CH3,CH4) přizpůsobené věku a znalostem dítěte

Po vyplnění on-line přihlášky se s Vámi spojíme a domluvíme si s Vámi a Vaším dítětem vstupní konzultaci. Na základě této bezplatné osobní vstupní konzultace a vyplnění rozřazovacího testu pro děti Vám poradíme s výběrem vhodného jazykového kurzu, který bude odpovídat potřebám Vašeho dítěte.

motivace dítěte prostředkem k dosažení cílů

Pro dětské třídy byly sestaveny speciální učební plány. Důležitou roli při tvorbě těchto plánu hráli věk dítěte, úroveň znalostí, aspekty motivace a zábavy v učebním procesu. Zdůrazňujeme kvalifikovaný a do detailu promyšlený přístup k žákům. Na jedné straně usilujeme o to, aby hodiny byly dostatečně zábavné a hravé, na straně druhé však dbáme na to, aby tyto motivační aspekty nebyly účelem, ale pouze prostředkem k dosažení předem stanovených cílů jazykové výuky.

Ačkoliv komunikativní metoda výuky a důraz na mluvený projev stále převažují, velmi usilujeme o to, aby děti již od začátku získali dobré jazykové návyky i gramatické základy, které jsou v počátcích jazykového vzdělávání zásadní.
dětské třídy: přátelé a kamarádi

Jedním z důvodů, proč děti rády naši školu navštěvují jsou mnohá přátelství a kamarádství, která zde v průběhu výuky mezi dětmi navzájem i mezi dětmi a jejich učitelem vzniknou. V létě řada děti jezdí na velmi oblíbené jazykové kempy, které naše škola pořádá.

Kurzy angličtiny pro mládež od 14 do 18 let (Youth classes)

Struktura a obsah kurzů se v zásadě neliší od kurzů pro dospělé. Nabízíme kurzy obecné angličtiny v 6 obtížnostních úrovních i specializované kurzy pro mládež: přípravné kurzy na jazykové zkoušky FCE a CAE nebo čistě konverzační kurzy. Uvědomujeme si, že většina mládeže již angličtinu studuje na svých školách, proto také v našich hodinách převládá především komunikativní přístup a důraz je kladen na konverzaci s rodilími mluvčími. Řada studentů s našimi lektory naváže kamarádský vztah a tak je běžné, že dochází k řadě neformálních setkání i mimo samotnou výuku.

Odpolední kurzy angličtiny pro děti a mládež

Vybraný termín:

 Moravskoslezský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
2 600 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.