Mezinárodní školní rok - Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština

kurz

Základní info

Mezinárodní školní rok

* 24 hodinový servis
* Doprava
* Jak se přihlásit?
* Osnovy studia
* Pojištění
* Ubytování
* Víza
* Volný čas
* Všeobecné informace

Mezinárodní školní rok je dlouhodobý komplexní program, který vám umožní dosáhnout vysokého stupně jazykových znalostí bez ohledu na to, na jaké úrovni jsou vaše jazykové znalosti na začátku programu. Zároveň je skvělým alternativním programem pro ty studenty, kteří by rádi strávili rok studiem v zahraničí a získali tak kvalitní jazykové znalosti, ale již překročili požadovanou věkovou hranici pro tzv. "High school program".

S tímto programem se také můžete setkat pod názvem Akademický školní rok či Foundation Year. V obou případech však jde o totožný program, během kterého dosáhnete vysokého stupně jazykových znalostí a zároveň se připravíte pro studium na zahraničních colleges nebo univerzitách.

Výhodou tohoto programu je fakt, že začíná cca pětkrát během roku. Můžete si tedy optimálně vybrat destinaci, délku a přibližný začátek zahájení studijního programu.

Optimální rozvržení kurzu, angažovanost učitelů a pobyt v zemi, kde se daným jazykem hovoří, přispěje k tomu, že se brzy zdokonalíte v písemném i mluveném projevu. Pokud se nemůžete rozhodnout, jakému kurzovnímu městu dát přednost, můžete studovat dvě školy v průběhu jednoho školního roku.

Mezinárodní školní rok - Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština

Vybraný termín:

 Zahraničí

Cena
ceníky na http://www.studypoint.cz

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.