Kurzy pro komunikaci v EU

kurz

Základní info

Se vstupem České republiky do Evropské unie vzrůstá náročnost jak na jazykovou vybavenost, tak i na lepší informovanost o tématech v EU diskutovaných. Z tohoto důvodu zavádíme kurzy angličtiny, francouzštiny a němčiny pro potřeby komunikace s institucemi Evropské unie. Tyto kurzy jsou vhodné pro pracovníky státní správy, soukromé firmy i jednotlivce, zkrátka pro všechny, kteří se chtějí domluvit či pracovat v Evropské unii. Naučíme Vás snadněji se orientovat v problematice Evropské unie, seznámíte se nejen s reáliemi, ale i s "úřednickým" jazykem, který se v EU používá (bruselština).


Jako učební materiál pro angličtinu používáme učebnici English for Europe a řadu doplňkových materiálů. Kniha je koncipována jako série šesti lekcí, z nichž každá má za úkol přiblížit jinou činnost EU a zároveň nabídnout řešení nových jazykových problémů. Učebnice se soustředí na všechny aspekty jazyka, přičemž klade velký důraz na schopnost komunikace.


Pro francouzský a německý jazyk v současné době neexistuje žádná speciální učebnice, proto kombinujeme různé učební materiály (záleží na konkrétním zaměření kurzu a přání klienta).


Náš profesionální tým je připraven Vám na základě Vašich konkrétních požadavků ušít kurz na míru.

Kurzy pro komunikaci v EU

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
 Cenovou kalkulaci podle vaší poptávky připraví naše obchodní oddělení.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.