Kurzy pro děti / Angličtina

kurz

Základní info

# Playway To English / pro předškolní děti

Playway To English jsou kurzy určené pro předškolní děti, které naše jazyková škola vyučuje přímo v mateřských školkách. Dětí se učí základům angličtiny nejpřirozenějším způsobem, pomocí dovedností, které je baví a mají rády (nalepování, vybarvování, skládání, zpěv písniček, říkanky, hry, soutěže, ...) Děti pracují se speciálními učebnicemi. Učebnicí je provází postavička MAX. Vyučující má k dispozici nahrávky, videokazetu, obrázkové a příběhové karty. Po ukončení docházky do MŠ je možno pokračovat v kurzech přímo v budově jazykové školy.

Výuka je prováděna 2 x týdně po 30 minutách. V ceně je zahrnuta výuka i učebnice. O ceně se informujte u ředitelek mateřských škol. MŠ v okrese K.Vary, kde vyučujeme: MŠ na Nám. Destinové K.Vary, MŠ K.Vary – Tuhnice, Západní ulice.
# JOIN IN / kurzy pro mladší žáky – 1. stupeň ZŠ

JOIN IN je moderně zpracovaný kurz Cambridge University Press a ELI. Tygřík Toby se svými kamarády provází dětí učebnicí, videokazetou i nahrávkami k kurzu. Děti se zpočátku učí základní jazykové dovednosti a sbližují se s anglickým jazykem, poté nastupuje také nácvik psaní a čtení. Výuka probíhá zábavnou formou s důrazem na znalosti. Po zkončení cyklu JOIN IN děti přecházejí na studia Cambridge English for Schools.

V ceně: výuka, zapůjčení učebnic, kopírovatelné materiály. Pracovní sešit není zahrnut v ceně.
# Cambridge English for Schools / kurzy pro starší žáky – 2. stupeň ZŠ

Tyto kurzy jsou určeny pro starší žáky. Důraz je kladen na kvalitní zvládnutí učiva anglického jazyka v rozsahu osnov základní školy. Zajímavě připravený výukový soubor je doplňován kopírovatelnými materiály. Výuka zahrnuje všechny dovednosti: čtení, psaní, konverzace poslech, rozšiřování slovní zásoby, gramatiku. Po ukončení kurzu jsou žáci 9. tříd složit mezinárodní zkoušku PET.

V ceně: výuka, zapůjčení učebnic, kopírovatelné materiály. Pracovní sešit není zahrnut v ceně.

Kurzy pro děti / Angličtina

Vybraný termín:

 Karlovarský kraj

Cena
5 260 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.