KURZY ANGLIČTINY přes internet

kurz

Základní info

Kurzy jsou určeny pro zájemce na střední úrovni pokročilosti.

Efektivní forma výuky, studujete vlastním tempem a k probírané látce se můžete kdykoli vracet.

WB00955_.GIF (255 bytes)

V čem je metoda unikátní?

Každý člověk potřebuje k osvojení učiva různě dlouhou dobu a různou intenzitu studia. Určitá pasáž, která je pro někoho snadná, znamená pro druhého zvýšené úsilí a naopak. Pokud budete studovat s námi, budete si čas, intenzitu studia i komunikaci s lektorem řídit jen Vy, podle svých potřeb a možností.

Materiály, které provázejí celý náš kurz, jsou sestaveny na základě mnohaletých zkušeností. Jsou „samonosné“, na jejich základě byste měli zvládnout jazyk i bez cizí pomoci a měli byste zde najít odpovědi na všechny otázky, které Vás při studiu jazyka napadnou.

Učební materiály jsou velmi přehledné a slouží našemu společnému cíli - zdokonalit Vaši angličtinu.



Proč studovat angličtinu přes internet?

Po registraci do našeho kurzu budete mít k dispozici učební materiály v elektronické podobě, které Vás systematicky provedou anglickým jazykem. Navíc se Vám po celou dobu trvání kurzu bude, prostřednictvím e-mailu, věnovat osobní učitel, který bude vyhodnocovat Vaše testy, připravovat individuálně upravené výklady a prostřednictvím e-mailu zodpovídat Vaše dotazy. Naše kurzy jsou zaměřeny na praktické užití jazyka.

Budete studovat vlastním tempem, zcela podle Vašich časových možností a zároveň mít pořád k dispozici zkušeného pedagoga.

Kurz má deset lekcí, ke každé lekci je pro Vás k dispozici sada učebních materiálů v elektronické podobě. Po celou dobu trvání kurzu s Vámi učitel komunikuje přes počítač prostřednictvím e-mailu. Učitel Vám připravuje doplňující materiály, vyhodnocuje testy a zodpovídá Vaše dotazy. Samozřejmostí jsou zdarma zasílaná interaktivní cvičení, která jsou určena pro samostatné procvičování jazyka na počítači.

Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.



WB00955_.GIF (255 bytes)

Po celou dobu jste učitelem veden zcela individuálně. Volíte si tempo výuky, průběžně elektronicky komunikuje s učitelem, k probrané látce se může kdykoli vracet.

Naše metoda je vhodná pro ty, kteří chtějí být nezávislí na ostatních studujících, sami rozhodovat o časovém rozvržení výuky a zároveň mít možnost kdykoliv kontaktovat svého osobního učitele e-mailem.

Cílem našich kurzů je podat systematický přehled běžně užívaných jevů anglického jazyka na střední úrovni pokročilosti. Chceme Vám pomoci, abyste si utřídili a rozšířili svoje dosavadní znalosti, vytvořili si tak solidní přehled o struktuře jazyka, a získali jistotu v používání jazykových prostředků při běžné každodenní anglické komunikaci.

Naše výklady se opírají o srovnávání s češtinou. Přitom se vyhýbáme nadbytečnému teoretizování a zaměřujeme se především na praktické procvičování probírané látky formou přehledných tabulek a různých typů interaktivních cvičení.

Pravděpodobně jste už absolvovali nějakou výuku angličtiny – ať ve škole, při soukromých hodinách, nebo jako samouk. Sice už „umíte anglicky“, ale někdy Vám chybí jistota ve výběru výrazových prostředků a nejsou Vám zcela jasné jejich vzájemné vztahy.

WB00955_.GIF (255 bytes)

Časové rozvržení a průběh výuky

Na elektronickou komunikaci s učitelem máte nárok po dobu šesti měsíců od data registrace (uhrazení kurzovného). V případě cenové akce od data odeslání prvního testu.

Jedna lekce by se měla probrat přibližně za týden. To je ovšem jen orientační odhad. V našem kurzu si sám volíte tempo postupu, jste zcela nezávislý na ostatních účastnících kurzu a nejste vázán žádnými termíny. Podle okolností můžete někdy zrychlit, jindy si dopřát odpočinek, aniž byste cokoli ztratil. Prostřednictvím e-mailu máte zaručen průběžný kontakt se svým učitelem.

Při zaregistrování dostanete celkem šest „dokumentů“, tj. všechny tři součásti prvních dvou lekcí. Po prostudování první lekce vyplníte „Test 1“ a e-mailem ho odešlete svému učiteli.

Hned potom můžete zahájit studium lekce číslo 2. Jakmile učitel vyhodnotí první test, odešle Vám ho zpět – a zároveň Vám pošle všechny tři součásti lekce číslo 3. Stejně se pak pokračuje po odeslání každého následujícího testu.

Při tomto postupu máte vždy k dispozici minimálně jednu lekci dopředu, a nemusíte tedy ztrácet čas čekáním na návrat opraveného testu. Učitel zase má možnost provést případné modifikace dalších lekcí, v závislosti na Vašich individuálních potřebách.

WB00955_.GIF (255 bytes)

Jak vypadají učební materiály?

Využíváme vlastních učebních materiálů, které slouží jako podklad pro celý výukový proces. Veškeré materiály zůstávají Vaším majetkem i po absolvování kurzu.

Kurz má deset lekcí, každá lekce má tři součásti:

a: základní výklad - obsahuje přehledná vysvětlení těch jevů, které jsou pro uživatele jazyka užitečná a potřebná. Důraz je kladen na praktické procvičování.

b: interaktivní cvičení - zde obměňujete, doplňujete a překládáte jevy probrané ve výkladu. K dispozici je okamžité vyhodnocení Vašich odpovědí. Podle vlastní úvahy se můžete interaktivním cvičením buď věnovat až po projití celého výkladu k příslušné lekci, nebo můžete obě části propojovat tak, jak Vám to nejlépe vyhovuje.

c: test - po projití materiálů (a) a (b) vyplníte a e-mailem odešlete svému osobnímu učiteli z agentury FACTUM CZ. Opravený test s učitelovým komentářem (celkové zhodnocení, konkrétní rady a připomínky, případně doplňující výklady a cvičení) dostanete zpět během několika dní.

Učitele můžete samozřejmě kontaktovat kdykoli v průběhu trvání kurzu, můžete připojit své dotazy, týkající se probírané látky.

Každý test má dva oddíly: V prvním se ověřuje zvládnutí látky probrané v příslušné lekci. Druhý oddíl nesouvisí bezprostředně s tématem dané lekce, ale má širší záběr a je upraven do podoby testů TOEFL (Structure Section).

Poznámka: Agentura FACTUM CZ nemá žádné vazby na instituce, které zkoušky TOEFL organizují. Věty v našich textech samozřejmě jsou odlišné. Shoda je ve struktuře testu a ve stupni obtížnosti.

WB00955_.GIF (255 bytes)

Technická specifikace studijních materiálů

Materiály, obsahující jazykové výklady dodáváme standardně ve formátu .pps (PowerPoint).

Testy ke každé lekci jsou ve formátu .doc (MS Word), abyste mohli psát přímo do dokumentu.

Interaktivní cvičení dodáváme ve formátu .xls (MS Excel). Tím je zajištěna rychlá a jednoduchá práce s jazykovými cvičeními, bez nutnosti instalovat jakýkoliv speciální software na Váš počítač.

KURZY ANGLIČTINY přes internet

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.