Kurzy angličtiny onlineANGLIČTINA přes SKYPE

kurz

Základní info

Nejpohodlnější a jedinečné řešení pro klienty, kteří z časových důvodů nemají možnost docházet do tradiční jazykové školy.

Jedná se o tzv. e-learning, neboli výuku angličtiny pomocí počítače a připojení na internet. Nezbytností pro tuto výuku je nainstalování programu SKYPE, který je bezplatně přístupný na internetu.

Klient si poté s lektorem sjedná konkrétní dobu a den/dny, kdy výuka bude probíhat, zavolají si pomocí programu SKYPE a začne výuka. Frekvence výuky záleží pak na potřebách a možnostech klientovi, může probíhat 1x až 3x týdně po dobu 90 až 120 minut.

Výuka je opět individuální, je vhodná pro všechny jazykové úrovně kromě úplných začátečníků. Lektor analyzuje dosavadní jazykové znalosti klienta, vymezí jeho problémové jazykové oblasti a pracuje na jejich co nejefektivnějším vylepšení. Dynamicky pak rozvíjí všechny jazykové složky klienta, tedy mluvený a psaný projev, poslech a čtení.

E-learning se pak může stát novým odrazovým můstkem hlavně pro klienty, jimž pracovní vytíženost neumožňuje dojíždění do jazykových kurzů, a kteří angličtinu pro svou práci potřebují, nebo ji studují z vlastního zájmu o jazyk.

Samozřejmostí je zasílání cvičení a textů našim klientům buď pomocí SKYPE nebo tradičně e-mailem a kontrola těchto cvičení.

Ve formě e-learningu nabízíme také kurzy konverzační a kurzy Business English.

Kurzy angličtiny onlineANGLIČTINA přes SKYPE

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
Chcete si domluvit osobní schůzku, máte zájem o cenovou kalkulaci nebo jen bližší informace? Napište nám prosím na info@learn4life.cz nebo volejte +420 777 072 927.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.