KURSY PRO UČITELE

kurz

Základní info

Tyto speciální kursy jsou určeny pro Ty co si chtějí složit zkoušku TKT (Teaching Knowledge Test), což je nová zkouška určená učitelům angličtiny s několikaletou praxí, se státní zkouškou, s dobrou úrovní angličtiny, avšak bez formální pedagogické kvalifikace. Dále pak pro ty, co čerstvě vystudují učitelství, avšak mají minimální praxi a rádi by v budoucnu vyučovali v zahraničí. Rovněž je tento kurs určen pro kvalifikované učitele, kteří by se rádi naučili nové a modernější postupy a seznámili se s novými výukovými materiály.

1. TEACHING KNOWLEDGE TEST
The Cambridge TKT je zbrusu nová mezinárodní zkouška určená výhradně pro učitele angličtiny jako cizího jazyka. Složením zkoušky učitel získá certifikát s mezinárodní platností vydaný institucí Cambridge ESOL (která rovněž organizuje jazykové zkoušky FCE, CAE, atd.). Vzhledem k tomu, že zkouška probíhá pouze písemnou formou, testuje znalosti potřebné k výuce angličtiny, nikoli dovednosti.
2. VHODNÍ UCHAZEČI
V českém kontextu se zkouška hodí pro učitele jak základních, tak i středních a jazykových škol. Přípravné kursy, zkoušky samotný certifikát mohou být užitečné pro celou škálu učitelů angličtiny, např:

- Učitel s několikaletou praxí, se státní zkouškou a tedy dobrou úrovní angličtiny, avšak s výjimkou účasti na několika seminářích a konferencích bez formální pedagogické kvalifikace.

- Čerstvě vystudovaný učitel s minimální praxí, který si chce své vědomosti prověřit v mezinárodním kontextu a rád by v budoucnu vyučoval v zahraničí.

- Kvalifikovaný učitel, který by si rád osvěžil své znalosti, naučil se nové a modernější postupy a seznámil se s novými výukovými materiály.

3. ZKOUŠKA

Zkouška se skládá ze tří samostatných modulů, ve kterých kandidáti odpovídají na 80 otázek formou „multiple-choice“ testu. Jednotlivý modul trvá 1 hodinu a 20 minut.

V případě, že se kandidát rozhodne absolvovat všechny 3 moduly ve stejný den, celá zkouška trvá i s přestávkami přibližně 5 hodin.

Modul 1: Terminologie z oblasti lingvistiky a teorie procesů osvojování jazyka a výuky
Modul 2: Plánování hodin a efektivní využití materiálů
Modul 3: Praktické vyučovací techniky

Zkouška není jazykového charakteru, její součástí není poslech, plynulé vyjadřování ani psaní delších textů. Požadovaná minimální úroveň angličtiny je PET / úroveň B1 Společného evropského referečního rámce Rady Evropy.

4. PŘÍPRAVNÉ KURSY JAZYKOVÉ ŠKOLY INTERLINGUA s.r.o.
Nabízíme 30-hodinové přípravné kursy intenzivního charakteru. Obsahově se kursy zaměřují především na přípravu uchazečů ke zkoušce, ale jsou doplněny i řadou aktivit a nápadů vhodných do hodin angličtiny.
5. CENA PŘÍPRAVNÝCH KURSŮ

Do přípravného kursu se můžete přihlásit buď on-line, nebo osobně v naší kanceláři. Kursovné činí 5.000,- Kč a v ceně je již zahrnuta speciální TKT učebnice. Vzhledem k tomu, že je zkouška akreditována MŠMT, může učitelům finančně vypomoci vedení škol.
Podrobnější informace ohledně tohoto speciálního kursu Vám rádi sdělíme při osobním pohovoru v naší jazykové škole, popřípadě zodpovíme další dotazy elektronicky.
Kontaktní osoba: Mgr. Patrik Horký, ředitel školy

KURSY PRO UČITELE

Vybraný termín:

 Olomoucký kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.