jednoleté pomaturitní studium angličtiny

kurz

Základní info

Jednoleté denní pomaturitní studium anglického, německého či španělského jazyka

Jednoleté pomaturitní studium probíhá po celý akademický rok vždy od září do června a je určeno studentům na všech úrovních zvládnutí jazyka od začátečníků až po pokročilé. Jeho hlavním smyslem je jazykově připravit posluchače pro jejich další studium na vysoké škole, případně jim významně rozšířit kvalifikaci pro jejich lepší uplatnění v budoucím zaměstnání.

Na základě kvality tohoto výukového programu byla jazyková škola Cloverleaf Ltd. zařazena do vyhlášky č. 322/2005 Sb. Studentům je tak během celého roku zajištěno zdravotní pojištění včetně sociálních přídavků na děti.
Výuka je vedena kvalifikovanými českými i zahraničními lektory a jsou při ní využívány nejmodernější učebnice a doplňující výukové materiály. Lektoři průběžně vyhodnocují pokrok jednotlivých studentů i skupin a průběžně upravují příslušné studijní plány podle aktuálních potřeb posluchačů. V loňském školním roce absolvovalo pomaturitní studium v naší škole 7 skupin studentů na úrovních úplní začátečníci–velmi pokročilí.

*
- naše jazyková škola je zařazena do přílohy č. 1 vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č. 322/2005 Sb.
- mladý tým českých i zahraničních lektorů z anglicky mluvících zemí s odborným jazykovým vzděláním, zkušenostmi a praxí
- moderní a zajímavé výukové materiály

Rozsah: 20 vyučovacích hodin týdně, začátečníci–pokročilí
Termín výuky: pondělí – pátek

jednoleté pomaturitní studium angličtiny

Vybraný termín:

 Moravskoslezský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.