Jazykový pobyt s procedurami – Lázně Libverda

kurz

Základní info

Kurz angličtiny:
40 hodin výuky angličtiny kombinované s lázeňskými procedurami, které si sami zvolíte. Může jít o koupele (uhličité, bylinné, solné, perličkové atd.), masáže nebo saunu, ve chvílích volna můžete využít fitnesscentrum nebo jít na procházku nebo projížďku na kole do okolních lesů..
Výuka angličtiny bude přizpůsobena Vaší úrovni znalostí a bude vedena zábavnou a komunikativní metodou s využitím audiovizuálních prostředků. Večer Vás pak může čekat posezení s tancem nebo grilování ve stylové restauraci.

Lázně Libverda:
Lázně Libverda, bývalé šlechtické sídlo Clam-Gallasů, jsou dnes malé, klidné lázně, které najdeme 25 km od Liberce. Nachází se v malebném podhůří severního úpatí Jizerských hor. Leží v nadmořské výšce 424 m. n. m. na pomezí Čech, Německa a Polska. Lázně obklopují smíšené lesy, které spolu s podhorskou polohou udávají jejich klimatický charakter.

Léčivá minerální voda, dříve nazývána Boží voda, blahodárně působí na krevní oběh, srdce, pohybový aparát a nervový systém. Voda z Mariina pramene se využívá ke koupelím i pitným kúrám. Rozsáhlý lázeňský park přímo vyzývá k relaxačním procházkám.

Jazykový pobyt s procedurami – Lázně Libverda

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.