JAZYKOVÉ STUDIUM V ZAHRANIČÍ

kurz

Základní info

KURSY VE VELKÉ BRITÁNII
kurzy v GB

Tyto kursy jsou organizovány na základě úzké spolupráce s britskou jazykovou školou SCANBRIT LANGUAGE SCHOOL, která sídlí na jižním pobřeží Anglie v Bournemouth. Studium je zajišťováno jak krátkodobé (minimum 2 týdny), tak i jako dlouhodobé. Škola je otevřena pro zájemce všech věkových kategorií, v průběhu celého kalendářního roku.

Na základě zkušeností doporučujeme tento typ studia zejména těm, kteří si potřebují zdokonalit již nabyté znalosti a tyto si ověřit v britském prostředí. Kursy probíhají formou intenzívní výuky, s minimem 20ti vyučovacích hodin týdně.

Účastníkům těchto kursů zajišťujeme také stravu (v týdnu polopenze, o víkendu plná penze) a ubytování v anglických rodinách.

Bližší informace Vám rádi sdělíme při osobním jednání v naší škole.


KURSY V ŘECKU
recko

Kursy probíhají formou skupinové či individuální výuky na základě požadavku klienta. Kurs je organizován v Řecku, přibližně 60 km severně od hlavního města Atény na ostrově Euboia v turisticky velmi zajímavém městě Eretria. Pobyt je spojen s výukou a rekreací (koupání, vodní sporty, historické památky). Na tento kurs Vás mohou doprovázet i rodinní příslušníci. Dle přání zajistíme i stravu ve formě polopenze či plné penze, popřípadě doporučíme stravu v některých z blízkých restaurací či taveren za velice příznivých cenových podmínek.

Bližší informace Vám rádi sdělíme při osobním jednání v naší škole.

JAZYKOVÉ STUDIUM V ZAHRANIČÍ

Vybraný termín:

 Olomoucký kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.