Jazykové kurzy v zahraničí pro manažéry a profesionály

kurz

Základní info

Jazykové kurzy pro účastníky s vysokými nároky
Speciální jazykové kurzy
Speciální jazykové kurzy na vysoke úrovni pro manažery, exekutivu, profesní odborníky, podnikatele a ostatní svobodná povolání. Tyto kurzy nabízejí vyučování na vysoké úrovni, které je přizpůsobeno individuálním potřebám účastníků.

Flexibilní program
Vyučující mají praxi ve vyučování obchodního jazyka nebo specifického jazyka jiných profesních odvětví. Program je utvořen tak, že může být uzpůsoben potřebám účastníků jak z hlediska jejich specifických oborových potřeb, tak i s ohledem na jejich úroveň znalostí.

Analýza znalostí
K dosažení těchto cílů obsahují tyto programy analýzu jazykových potřeb, rozřazovací test a pohovor s programovým vedoucím, osobní přístup v průběhu celého kurzu s pohovory za účelem ověření vašich pokroků, právě tak jako závěrečnou zprávu s dosaženým jazykovým profilem.

Rychlé pokroky
Vysoké pedagogické nasazení vám umožní dělat rychlé pokroky za optimálních podmínek, které zajišťují vysokou kvalitu vyučování. Kurzy se konají v malých skupinkách nebo formou individuální výuky. Tyto dvě formy se mohou i kombinovat

Komfortní ubytování
Nabídky ubytování se rovněž vyznačují vysokou kvalitou. Existuje možnost ubytování v rodině s vyšším standardem a oddělenou koupelnou. Vybrané rodiny garantují dobrou sociokulturní úroveň, a my se snažíme o to, aby hostitelé a studující pocházeli ze stejného profesního prostředí, nebo aby měli společné zájmy. Nabízíme také ubytování v soukromých bytech, apartmánech nebo hotelích všech kategorií.

Jazykové kurzy v zahraničí pro manažéry a profesionály

Vybraný termín:

 Zahraničí

Cena
Prosím kontaktujte nás.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.