Jazykové kurzy v zahraničí

Základní info

Studium v zahraničí, jazykové kurzy v zahraničí a jazykové pobyty v zahraničí jsou nejefektivnější způsoby jak se co nejrychleji zdokonalit v jazyce a získat kvalitní práci. Rok od roku vyjíždí za studiem jazyků do zahraničí stále více zájemců. Studium jazyků v zahraničí je nejosvědčenější metodou, jak se rychle zdokonalit v jazyce, poznat vybranou zemi, její obyvatele, kulturu, přírodu i historii. Spojíte tak příjemné s užitečným.

Naše široká nabídka škol a kurzů v zahraničí zahnuje studium angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, italštiny, ruštiny, japonštiny anebo čínštiny v zahraničí.

V příloze tohoto kurzu níže najdete katalog Jazykových kurzů v zahraničí, který je rozdělen do dvou částí. První část vás seznámí se službami, které zajišťujeme. Dozvíte se, jaké typy kurzů školy nabízejí. Najdete zde také praktické a užitečné informace o typech ubytování, zdravotním pojištění, dopravě a také doporučení jak při zajišťování studijního pobytu v zahraničí postupovat. Ve druhé části katalogu najdete nabídku škol a kurzů, která byla sestavena na základě našich dlouholetých zkušeností a úspěšné spolupráce s našimi partnerskými školami.

Pro detailnější informace nás kontaktujte a přijměte pozvání k informativní schůzce v naší kanceláři.

S pozdravem tým agentury STUDYLINE
www.studyline.cz

Jazykové kurzy v zahraničí

Vybraný termín:

 Zahraničí Upřesnující informace k termínu

Cena
Prosím kontakujte nás pro zpracování cenové nabídky

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.