JAZYKOVÉ DOCHÁZKOVÉ KURZY

kurz

Základní info

Každý trimestr organizuje naše škola více než 120 kurzů nejrůznějších úrovní a zaměření. Tyto kurzy probíhají vždy po dobu 12 týdnů a to buď 1 x 90 minut týdně nebo 2 x 90 minut týdně. Ve všech kurzech jsou pouze 4 studenti.


Ceny kurzů :

1x2 vyuč.hodiny týdně tj.24 vyučovacích hodin za 3 měsíce................ 2.800,-Kč
2x2 vyuč.hodiny týdně tj.48 vyučovacích hodin za 3 měsíce................ 4.200,-Kč
(1 vyučovací hodina = 45 minut)

Zaměření kurzů:

*

Všechny kurzy pro veřejnost jsou zaměřeny na všeobecnou angličtinu od začátečnické až po pokročilou úroveň s možností složení odpovídající úrovně mezinárodní Cambridge Certificate zkoušky.

*

Pro studenty na velmi pokročilé úrovni doporučujeme kurzy s možností složení mezinárodní zkoušky CAE.

*

Pokud máte málo času své znalosti rozvíjet, ale chcete je alespoň udržovat, doporučujeme Konverzace s rodilým mluvčím.

*

Pokud máte zájem o kurz zaměřený na obchodní angličtinu nebo o individuální výuku, klikněte na odkaz Firemní a individuální výuka.

Více informací o našem stylu výuky.


Trimestry:

Během roku probíhají 3 trimestry a to:

Září - Listopad ( zápis probíhá od poloviny srpna )
Leden - Březen ( zápis probíhá od začátku prosince )
Duben - Červen (zápis probíhá od poloviny března)
Prosinec (Překlenovací kurzy)
Červenec - Srpen (Překlenovací kurzy, Intenzivní kurzy, Konverzační kurzy, Gramatika v praxi)

Je běžné, že po absolvování prvního trimestru studenti pokračují se stejnou vyučující i spolužáky v dalších trimestrech po různě dlouhou dobu dokud nedosáhnou kýžené znalosti nebo certifikátu. Pokud některý ze studentů odpadne, doplníme jeho místo novým studentem na odpovídající úrovni.

Zařazení do správné úrovně:

Zařazování studentů do kurzů probíhá ojedinělým způsobem. Při výuce ve skupinkách o čtyřech studentech je velmi důležité, aby si všichni studenti ve skupince byli znalostně pokud možno co nejblíže. Proto není možné stanovit pouze 5 nebo 10 úrovní kurzů. Z toho důvodu prosíme o vypsání zařazovacího testu, který je součástí přihlášky. Na základě tohoto testu a Vašich časových požadavků k Vám najdeme další tři studenty, kteří jsou Vám znalostně nejblíže. Tímto způsobem je umožněno, aby každá skupinka měla svou vlastní úroveň a tempo, které jí vyhovuje.

Místo konání a časové termíny kurzů:

Kurzy pro veřejnost probíhají v naší škole každý den od 8.30 do 20.40 v 7 učebnách. Dobu, kdy chcete kurz navštěvovat si zvolíte vy sami tak, že ji vyznačíte na přihlášce. My k Vám potom najdeme další tři studenty se stejnými časovými požadavky a podobným vstupním testem. Upozorňujeme však, že kapacita každého kurzu je omezená na 4 studenty a současně může probíhat pouze 7 kurzů. Pokud tedy vyznačíte pouze jeden termín (např. čtvrtek 16.00), je velmi pravděpodobné, že kurz na Vaší úrovni již bude obsazen nebo bude probíhat v jiný den či dobu. Čím více termínů na přihlášce označíte a čím dříve přihlášku odevzdáte, tím je pravděpodobnější, že pro Vás najdeme místo ve vyhovujícím kurzu. Každý trimestr se nám vrací až 84% dlouhodobých studentů a proto jsou místa pro nové studenty limitovaná.

Přihlášení:

Přihlášku do kurzu můžete získat a vyplnit jedním z těchto způsobů:

- pomocí formuláře na našich webových stránkách (doporučujeme)
- osobně v kanceláři naší školy
- můžeme Vám ji zaslat poštou, faxem nebo E-mailem

Kdy se dovíte přesný termín a začátek Vašeho kurzu: :

Zpracovávání přihlášek více než 500 zájemců o studium a tvorba rozvrhu, který vyhovuje co nejvíce z nich, je velmi náročný proces, který může trvat až tři týdny. Nicméně přesné datum, do kterého musí být rozvrh všech kurzů dokončen, je uveden na každé aktuální přihlášce v závěru.

JAZYKOVÉ DOCHÁZKOVÉ KURZY

Vybraný termín:

 Zlínský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
4 200 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.