INTENZIVNÍ JAZYKOVÉ KURSY PRO VEŘEJNOST

kurz

Základní info

  • Odpolední jazykové kursy tvoří nedílnou součást výukového programu jazykové školy PASTIME. Naše jazyková škola je největší školou svého druhu v regionu. Na poli výuky cizích jazyků působíme již 8 let a za tuto dobu prošlo námi pořádanými kursy několik tisíc studentů.

    Poskytujeme komplexní jazykový servis od překladů a tlumočení po Jednoleté pomaturitní studium, Odpolední kursy pro veřejnost, Individuální výuku či Kursy pro firmy a podniky.

    Odpolední kursy pro veřejnost dělíme do dvou kategorií, které si liší pouze hodinovou dotací.

    První kategorii představují kursy v délce 2 vyučovací hodiny týdně (66 vyučovacích hodin/ školní rok). Studenti pracují ve čtyřech skupinách podle aktuální znalosti zvoleného jazyka. Výuku vedou zkušení čeští lektoři společně s rodilým mluvčím. Cena za pololetí je stanovena na 1 490,- Kč.

    Druhou kategorii představují kursy v délce 4 vyučovací hodiny týdně (132 vyučovacích hodin/ školní rok). Jedná se skutečně o velmi efektivní formu studia. Vyučuje se jednou týdně v jednom bloku. Studenti pracují ve třech skupinách podle aktuální znalosti zvoleného jazyka. V jedné skupině pracuje 10 - 12 studentů. Výuku vedou zkušení čeští lektoři společně s rodilým mluvčím. Výuka je zaměřená na obecnou angličtinu či němčinu. Veškerý studijní materiál je zahrnut v ceně školného. Drtivou většinu učebních materiálů tvoří zahraniční publikace. Probírá se celá šíře jazyka: konverzace, gramatika, schopnost naslouchat a rozumět. Výuka v tomto typu kursu je mimo jiné směřovaná na přípravu k mezinárodně uznávaným jazykovým zkouškám KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English), BEC1 (Business English Certificate Preliminary), BEC2 (Business English Certificate Vantage), CG (Certifikáty Goethe Institutu). U výše uvedených testů dosahují naši studenti každoročně vysoce nadprůměrnou úspěšnost. Cena za pololetí je stanovena na 2 990,- Kč.

    Rozvrh hodin AJ/NJ (odpolední kursy)
    A) 2 vyučovací hodiny týdně
    - začátečníci Po 16:45 - 18:15
    - mírně pokročilí Po 18:15 - 19:45
    - středně pokročilí Út 16:45 - 18:15
    - pokročilí Út 18:15 - 19:45
    B) 4 vyučovací hodiny týdně
    - začátečníci St 16:45 - 19:45
    - mírně pokročilí Čt 16:45 - 19:45
    - pokročilí Po 16:45 - 19:45
  • Naše škola disponuje stálým a velice zkušeným učitelským sborem. Výběr lektorů probíhá v náročném konkurzním řízení a podléhá schválení MŠMT ČR, který je garantem jejich kvality. Výuku vedou nejen universitně vzdělaní čeští lektoři, ale nedílnou součást našeho pedagogického sboru tvoří zahraniční lektoři.

INTENZIVNÍ JAZYKOVÉ KURSY PRO VEŘEJNOST

Vybraný termín:

 Královéhradecký kraj

Cena
5 980 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.