individuální výuka

studium

Základní info

Délku výuky si určujete vy, stejně jako dny a čas a začít můžete kdykoli po podepsání smlouvy. Výuka by ovšem měla probíhat pravidelně.

V The British Academy of language máme lektory rodilé mluvčí, kteří jsou většinou senior teachers, to znamená, že mají minimálně 3 roky praxe s výukou angličtiny. Najímáme pouze lektory, kteří mají trvalý nebo přechodný pobyt v Praze, ne pouze projíždějící lektory, kteří berou Prahu jako přestupní stanici do dalších destinací. S většinou z nich spolupracujeme již několik let.

Naši lektoři většinou dojíždějí za klienty, v rámci vnitřní Prahy zdarma, nebo můžete využít naši učebnu v ulici Písecká také zdarma.

Před začátkem výuky je nutné přijít na pohovor s naším anglickým studijním ředitelem, nebo absolvovat placement test, aby se zjistila úroveň vašich znalostí a aby určil postup při výuce. Také po osobní schůzce bude lehčí vybrat lektora, který by Vám vyhovoval nejvíce.

Některé z referencí na výuku s British Academy jsou k nahlédnutí na našich stránkách http://www.britishacademy.cz/reference/

individuální výuka

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.