Individuální kurzy angličtiny

kurz

Základní info

Individuální kurzy jsou určeny pro všechny, kdo nemohou docházet pravidelně do večerních kurzů, zejména pro manažery a majitele firem, kteří nemají dostatek času na to, aby navštěvovali běžné kurzy veřejné nebo firemní. Jsou to lidé, jejichž časový plán se neustále mění. Individuální kurz má operativně plánované lekce, které je možno smluvit i na sobotu.

Plánovat lze na den dopředu, na týden, na měsíc, lekci je možno zrušit nebo přesunout na jiný termín.
Velkou výhodou je tempo přizpůsobené schopnostem, možnostem a momentální kondici studenta. Další výhodou je to, že lekce se konají ve vaší kanceláři nebo tam kde si vyberete.Lektor přijde za vámi. Nemusíte nikam chodit, zavřete dveře, ztlumíte telefon a na hodinu necháte starosti všedního dne plavat. Teď mám angličtinu. Nebojte se, že by vás přesto vaši podřízení vyrušovali, je na to dobrý trik: Stačí smluvený signál po němž se lektor s úsměvem obrátí na narušitele, a spustí na něj anglicky. Jen opravdu otrlé povahy se odváží vyrušovat i příště.

V individuálních kurzech lze pracovat s klasickou učebnicí i s nestandardními výukovými materiály. Mimo běžných lekcí, vedených podle učebnice, lze dělat lekce zaměřené na aktuální jazykové problémy studenta, lekce odborné terminologie, lekce mimo kancelář (v areálu firmy nebo mimo něj) a lekce nad firemním textem.

U individuálních lekcí platí jedna zásada:
Obsah lekce, a veškeré informace, které se v jejím průběhu lektor dozví ústně nebo z textů jsou důvěrné!
Zde platí totéž co u tlumočení - mlčenlivost. Mlčenlivost je v morálním kodexu tlumočníka, který pro nás má hodnotu zákona, a jehož dodržení je věcí stavovské cti
(viz stanovy Jednoty tlumočníků a překladatelů).

Individuální kurzy angličtiny

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
350 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.