INDIVIDUÁLNÍ JAZYKOVÝ KONVERZAČNÍ INTENZIVNÍ PROGRAM"FACE TO FACE"

kurz

Základní info

INDIVIDUÁLNÍ KONVERZAČNÍ INTENZIVNÍ PROGRAM
"FACE TO FACE"

Rozvážeme Vám jazyk v konverzačním super intenzivním individuálním programu "FACE TO FACE"


Komu je tento kurz určen?

Umíte docela dobře anglicky (nebo nějaký jiný cizí jazyk). ALE! Delší dobu jste neměl(a) možnost cizí jazyk aktivně používat. Brzy odjíždíte do ciziny, např. na mezinárodní konferenci, nebo důležité obchodní jednání. Ze zkušenosti víte, že co se jazyka týče, jsou první dny v cizině menším šokem. Cítíte se nesvůj, protože nejste rozmluvený, zpočátku i cizincům špatně rozumíte. Tuto nepříjemnou situaci dobře znáte a nechcete ji zažívat stále znovu.
Tady Vám podáváme pomocnou ruku s naším novým programem. Zkontaktujeme Vás s rodilým mluvčím - s komunikativním Američanem nebo Britem. Bude Vám k dispozici, jak dlouho budete chtít. Program může vypadat například takto: Uděláte si spolu pěkný den. Budete chodit po Praze a o všem, co uvidíte, si spolu budete povídat. Každé prostředí Vám přinese jinou slovní zásobu (Karlův most, kavárna, galerie, obchody, plovárna, kostel, hřbitov, ulice plná zajímavých lidí a dopravních prostředků, jízda metrem, večer v hospůdce ...). Možností je spousta, vše bude probíhat podle Vašeho přání. Můžete se cizince vyptat na zvyky v jeho zemi (např. jak se chovat v různým společenských situacích) a tím zabráníte nechtěným faux-pas, které by mohly při Vaší cestě do ciziny vzniknout. Můžete se s ním domluvit, aby Vám opravoval chyby, nebo se ho můžete vyptat na všechno, co Vám v jazyce není zcela jasné. Na závěr Vaší schůzky Vám udělá "Váš osobní učitel" pravdivé ohodnocení Vašich jazykových schopností.

Co takovému programu říkáte?

Zvýší Vám jazykové sebevědomí a Vy budete v cizině působit od prvních okamžiků tak jako doma - naprosto sebejistě!
A to určitě nemalou měrou přispěje k úspěchu Vaší zahraniční cesty. Protože v cizině mají rádi sebevědomé a sebejisté partnery. Ale to Vy přece víte!



ORGANIZAČNÍ POKYNY


Časový harmonogram

minimální objednávka - 2 víkendy, maximální objednávka - 6 víkendů (po dohodě s agenturou lze prodloužit za výhodnějších cenových podmínek)
1. víkend
Sobota Začátek v 9 hodin

9 - 12 - konverzace

První hodina konverzace bude zahrnovat seznámení a specifikaci klientova přání pro první den i nastínění celého programu.

12 - 13 - polední přestávka

Hodina oddechu pro klienta i rodilého mluvčího.

13 - 16 - konverzace

16 - 17 - korektury

Bude-li si klient přát, bude si učitel zaznamenávat nebo pamatovat nejčastější chyby, kterých se klient během konverzace dopouští a minimálně hodinu budou věnovat jejich odstraňování - učitel vysvětlí a nacvičí správné vyjadřování. Aby tento program byl skutečně účinný, navrhujeme, aby se korekturám věnovala až čtvrtina celkového času. Zdůrazňujeme však, že vše záleží na přání klienta.
neděle Opět 7 hodin konverzace
Časový harmonogram a náplň dalšího víkendu si dohodne klient s učitelem.



Kde se kurzy konají ?

1. V místě bydliště lektora (především ve velkých městech)
2. V jakémkoli místě podle požadavku zákazníka a po jeho souhlasu s úhradou cestovních výdajů lektora (jízdné + ubytování).
3. V hotelu stálé výuky jazykové agentury Resyl. ČR - hotel HAPPY STAR***, Znojmo-Hnanice. SR - hotel REPISKÁ***, Demänovská dolina, Nízké Tatry.


Klient obdrží tento výukový materiál :

1) Učebnici - JEDNÁME ANGLICKY,
která obsahuje množství frází a slovních spojení, které klientovi umožní vést obchodní jednání efektivně, samostatně a s jistotou. S učitelem lze simulovat a nacvičit potřebné kapitoly.

2) Učebnici - ANGLICKÁ KONVERZACE,
která obsahuje kolem padesáti témat s důležitými frázemi a slovní zásobou (např. : návštěva, cestování různými dopravními prostředky, banka, pošta, zdraví, kultura, sport, veřejný život, atd.). S učitelem lze simulovat a nacvičit pro klienta důležitá témata, která si klient může stanovit předem, aby se mohl během týdne na daná témata připravit.

3) 1 velký poznámkový blok
pro společnou práci s učitelem (korektury) a 1 malý poznámkový blok do kapsy, aby si mohl zaznamenávat vše důležité během konverzace "za pochodu" + psací potřeby.

Pro jiné jazyky klient obdrží podobný výukový materiál jako je uvedený pro angličtinu.

INDIVIDUÁLNÍ JAZYKOVÝ KONVERZAČNÍ INTENZIVNÍ PROGRAM"FACE TO FACE"

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
viz www.resyl.cz FACE TO FACE

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.