DVOUMĚSÍČNÍ KURZY ANGLIČTINY

kurz

Základní info

Dvuměsíční kurzy angličtiny zahajujeme čtyřikrát ročně:

1. zahájení / ukončení - leden / březen

2. zahájení / ukončení - duben / červen

3. zahájení / ukončení - červenec / srpen

4. zahájení / ukončení - září / listopad

 

Výuka ve dvouměsíčních kurzech probíhá dvakrát týdně tři hodiny v kombinaci po + st nebo út + čt v odpoledních i dopoledních hodinách. Kurzy jsou zakončeny závěrečným testem, na základě kterého můžete postoupit do vyššího stupně pokročilosti nebo si kurzy za sníženou cenu zopakovat. Výjimku tvoří konverzační kurzy Konverzace I (nižší stupeň konverzace - pro absolventy kurzu MP) a Konverzace II (vhodné pro absolventy kurzu SP a VP). Zde probíhá výuka dvakrát týdně dvě hodiny nebo jedenkrát týdně tři hodiny v pátečních dopoledních hodinách.

 

KURZY ANGLIČTINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 1. STUPEŇ)

Tyto kurzy jsou určeny pro všechny, kteří buď angličtinu dosud nestudovali anebo již s tímto jazykem začali, ale nedostali se za minulý čas. Cílem kurzu je probrat nejzákladnější gramatiku, s jejíž znalostí lze za pomoci slovníku začít číst zjednodušené verze knih nebo zkoušet jednoduchou konverzaci.

V těchto kurzech se naučíte např. abecedu, výslovnost, zájmena, základní předložky, tvorbu jednoduchých vět v základních prostých časech (přítomném, minulém a budoucím) a v čase přítomném průběhovém, různé hovorové vazby, asi 15 nepravidelných sloves a nejzákladnější způsobová slovesa. Začíná se s četbou zjednodušených textů pro začátečníky úrovně 1 (Easy Readers: Beginner).

KURZY ANGLIČTINY PRO CHRONICKÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 2. STUPEŇ)

Tyto kurzy jsou určeny pro úspěšné absolventy našich kurzů pro úplné začátečníky, kteří zvládli závěrečný test a pro ty, kteří s jazykem už vícekrát začínali a do naší školy dosud nechodili. Cizí zájemci o kurz musí úspěšně zvládnout vstupní test.

V kurzech se naučíte mimo jiné: přítomnou podmínku prostou, předpřítomný čas prostý, další způsoby vyjádření budoucnosti, minulý čas průběhový, dvě nejpoužívanější způsobová slovesa i s opisy, některé vazby slovesa s infinitivem a všechny předložky místní. Na konci kurzu se přechází na četbu upravených anglických textů úrovně 2 (Easy Readers: Elementary).

KURZY ANGLIČTINY PRO MÍRNĚ POKROČILÉ (= 3. STUPEŇ)

Tyto kurzy jsou určeny pro úspěšné absolventy našich kurzů pro chronické začátečníky, kteří zvládli závěrečný test nebo pro cizí zájemce, kteří zvládli vstupní test.

V kurzech si dokonale uspořádáte všechny frekventované časy činného rodu prostého i průběhového, včetně nově probírané minulé podmínky prosté a předpřítomného času průběhového. Přidáte další dvě způsobová slovesa i s jejich opisy, všechny časové předložky, úvod do frázových sloves, vazby s -ing tvarem (gerundiem). Podrobně proberete trpný rod prostý i průběhový a seznámíte se s nejjednoduššími typy vedlejších vět vztažných, podmínkových a časových. Na konci kurzu se přechází na četbu upravených anglických textů úrovně 3 (Easy Readers: Pre-Intermediate). Úspěšní absolventi mohou před 4. stupněm gramatického kurzu pokračovat kurzem komunikačním, tzv. Aktivizací (viz níže), kde dosud zvládnutou gramatiku procvičí na širší slovní zásobě a zdokonalí vedle samostatného vyjadřování a "myšlení v jazyce" rovněž poslech.

KURZY KONVERZACE I

Tyto kurzy jsou určeny především pro úspěšné absolventy našich kurzů pro mírně pokročilé, kteří potřebují jazyk aktivně používat v reálných situacích nebo pro cizí zájemce, kteří zvládli vstupní test.

V těchto kurzech se nevyužívá drilových cvičení, nejedná se o další gramatický kurz. Využívá se řízené konverzace, četby, poslechu a psaní na procvičení a zafixování znalostí získaných v předešlých kurzech. Důraz je kladen na reakci na mluvené slovo v angličtině, frekventant je nucen být neustále ve střehu a odpovídat na jednoduché věty. V těchto kurzech se naučíte reagovat v základních hovorových situacích, odpovídat na otázky týkající se rodiny, práce, volného času, cestování, nakupování a jiné. Doplňkově je rovněž zařazen překlad upravených anglických textů a poslech anglických písní. Kurzy vede český lektor.

Pro více informací o kurzech, datech počátků kurzů a celkové nabídky, navštivte stránky:

http://www.njs.cz/dvoumesicni-kurzy-anglictiny

 

DVOUMĚSÍČNÍ KURZY ANGLIČTINY

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.