CYKLICKÉ KURZY ANGLIČTINY, NĚMČINY, RUŠTINY, FRANCOUZŠTINY A ŠPANĚLŠTINY

kurz

Základní info

Systém výuky angličtiny a němčiny se skládá ze 4 samostatných ročníků. Výuku francouzštiny, ruštiny a španělštiny nabízíme pouze v I. a II. stupni. Každý stupeň obsahuje 9 čtyřdenních soustředění. Jednotlivé stupně na sebe obsahově i časově navazují a umožňují tak plynulé studium. Od 2.stupně je souběžně s obecným jazykem výuka rozšiřována o základní praktické okruhy z obchodního jazyka, největší pozornost je této tematice věnována ve 3. a 4. stupni. Ve výuce se kombinují naše i zahraniční učební materiály (pro zjednodušení uvádíme pro porovnání výchozí úrovně pouze nejznámější české učebnice).

Typ kurzu výchozí znalosti obsah a cíle:

I. stupeň
ZAČÁTEČNÍCI nevyžadují se (doporučujeme po domluvě přípravu na 1. soustředění) Osvojení základní slovní zásoby v rozsahu 1000 až 1200 slov a základní gramatiky, získání schopnosti vést jednoduchou konverzaci, orientovat se v odborném textu a jeho četbě s pomocí slovníku.

II. stupeň
MÍRNĚ POKROČILÍ přibližně v rozsahu 1. dílu učebnice pro jazykové školy Upevnění a rozšíření základních znalostí jazyka v oblasti konverzační, gramatické a lexikální tak, aby absolventi zvládali jazyk v běžných společenských i pracovních situacích, zvýšení slovní zásoby na 2000 slov.

III. stupeň
STŘEDNĚ POKROČILÍ přibližně v rozsahu 2. dílu učebnice pro jazykové školy Rozvoj samostatné komunikace, schopnosti porozumět slyšenému i psanému textu, vést jednání i korespondenci se zahraničními partnery. Obsah je zaměřen především na rozvoj aktivní slovní zásoby (na cca 3000 slov), správné používání gram. pravidel, aktivní osvojení jazyka. Část výuky je vyčleněna na okruhy obchodního jazyka.

IV. stupeň
POKROČILÍ přibližně v rozsahu 3. dílu učebnice pro jazykové školy Konverzační stupeň. Obsahově je kurz zaměřen na rozvoj aktivně používané slovní zásoby (cca 4000 slov), plynulého a přesného vyjadřování, schopnosti odposlechu a bezproblémového psaného projevu.

FORMA: 9 čtyřdenních soustředění (čt - ne)
ROZSAH: 288 vyučovacích hodin
VLOŽNÉ: 19 800,- Kč (+ DPH 19%)

CYKLICKÉ KURZY ANGLIČTINY, NĚMČINY, RUŠTINY, FRANCOUZŠTINY A ŠPANĚLŠTINY

Vybraný termín:

 Pardubický kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
19 800 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.