Česko-anglický program Benjamin pro děti od 3 do 6 (7) let

kurz

Základní info

Česko-anglický program Benjamin je jazykový program jazykové školy Lundonia. Je určen dětem od 3 do 6 (7) let věku. Náš program Benjamin je rozdělen do 2 základních programů a to DOPOLEDNÍ BENJAMIN ODPOLEDNÍ BENJAMIN.

Naše jazyková škola se nachází v prostorách ZŠ Davle, se kterou úzce spolupracujeme. Studenti Lundonia mají k dispozici 3 plně vybavené učebny pro studium cizího jazyka. Pro děti je připravena speciální učebna plná barev, pohodlí a hraček, které během pobytu v Benjaminovi potřebují. V potřebné míře uplatňujeme individuální přístup a dbáme na to, aby naši studenti získali nové dovednosti a znalosti a rozvíjeli již ty nabyté.

Na základě několikaletých zkušeností ve výuce anglického jazyka v mateřských školkách - Štěchovice, Davle, Hradišťko - a ve vlastních programech pro předškoláky jsme připravili celodopolední a odpolední program Benjamin, který je určen právě našim nejmenším studentům od 3 let. Všechny programy v Benjaminu probíhají dvojjazyčně: ČESKO-ANGLICKY.

  • PROGRAM 

1) DOPOLEDNÍ BENJAMIN - Provozní doba dopoledního česko-anglického klubu je v úterý, ve středu a ve čtvrtek vždy od 7:30 do 12:30.

  • Můžete si vybrat jeden či více dnů, kdy bude vaše dítě do Benjamina docházet. Benjamin je ideální variantou nadstandardního vzdělávání, které můžete skombinovat s docházkou ve vaší kmenové MŠ v obci.
  • Po celé dopoledne je pro Vaše dítě zajištěna strava a pitný režim - snídaně, svačinka, mísa ovoce a oběd.

2) ODPOLEDNÍ BENJAMIN - Program odpoledního Benjamina je rozdělen do jednotlivých semestrálních kroužků v úterý, středu a čtvrtek.

  •  Jednotlivé kroužky na sebe nijak nenavazují, stačí si vybrat den a čas a připojit se k nám. 
  • V Benjaminu si hrájeme a procvičujeme své dovednosti a zábavnou formou se učit novým.
  • Pro děti jsou připraveny rozličné programy s malováním, lepením, cvičením či zpíváním. 

Více informací zde: http://benjamin2010.webnode.cz/

Česko-anglický program Benjamin pro děti od 3 do 6 (7) let

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.