Angličtina začátečníci- efektivní

kurz

Základní info

Forma výuky v intenzivních blocích je vhodná pro začátečníky a falešné začátečníky, protože již během prvního bloku uděláte velký pokrok, což Vás motivuje pokračovat i nadále. Každý blok je sestaven z 15 hodin, které absolvujete v pátek odpoledne a v sobotu celý den. Podívejte se na termíny kurzů pro tento semestr zde.Těchto intenzivních bloků je v semestru 7, což se ve frekvenci rovná 5 hodinám týdně v běžném kurzu. Z pohledu efektivity a nabytých znalostí je to však mnohem více.

  • Netrávíte tolik času na cestě. Kurzy se konají v blízkosti Hlavního nádraží- mapa zde.
  • Během první hodiny zopakujete látku z předešlého bloku a následné hodiny se již posouváte dopředu.
  • Hodiny na sebe navazují dle předem sestaveného rozvrhu, ale lektoři se v hodinách střídají, což zaručuje pestrost hodin. Více o našich lektorech zde.
  • Hodiny zahrnují všechny formy angličtiny: gramatiku, konverzaci, slovní zásobu, čtenou angličtinu, psanou angličtinu.. Ve vyšších ročnících jsou rodilí mluvčí samozřejmostí
  • Velikost skupiny se pohybuje průměrně okolo 5 studentů (maximálně 9 studentů). V kurzu panuje příjemná atmosféra- fotky z výuky zde.

Věříme, že i Vás naučíme anglicky! Podívejte se na naše stránky www.rodet.cz nebo nás kontaktujte na rodet@rodet.cz nebo na 603 869 113.

Těším se na Vás, Dana Čiháková (ředitelka)

Angličtina začátečníci- efektivní

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.