Angličtina pro firmy, kompletní kurz, úroveň A1 - C2

e-kurz

Základní info

Management firmy, která chce svým zaměstnancům umožnit jazykový rozvoj a přitom masivně ušetřit, volí multilicenci ENGLISH UNIVERSITY Online. Řešením je přitom populární online samostudium, které dokáže plnohodnotně nahradit drahé kurzy s lektorem, nebo stále žádanější blended learning, kdy firma vydá za jazykové vzdělávání zhruba polovinu nákladů, protože na každou lekci s lektorem vždy navazuje práce s e-learningem. Podle počtu objednaných licencí nabízíme progresívní množstevní slevy.

Studium je rozděleno do pěti úrovní, každá úroveň obsahuje 30 lekcí. ENGLISH UNIVERSITY Online Vás systematicky povede k vyšší a komplexnější znalosti jazyka. Budete procházet barvitou a vzájemně provázanou strukturou studia, od jazykové hry, přes výklady gramatiky, cvičení, až po poslechy autentické angličtiny, psaní, četbu textů a kontrolní testy. Historie Vašeho studia se ukládá, zapisují se nejlepší výsledky, na které při dalším přihlášení navazujete. Celou strukturu aplikace, odpovídající normě Společného evropského referenčního rámce, najdete v Mapě kurzu.

Samozřejmou součástí aplikace je interaktivní slovník, ozvučená slovní zásoba nebo procvičování frázových a nepravidelných sloves. 

Díky kvalitní metodice a struktuře e-learningu získáte vystudováním ENGLISH UNIVERSITY Online stejnou jazykovou vybavenost, jakou by Vám nabídly tradiční jazykové kurzy. Cena za studium je však mnohonásobně nižší. Po absolvování každé úrovně studia Vám na žádost vystavíme certifikát. Ačkoliv si rytmus výuky určujete sami, nebudete zdaleka osamělí: Náš tým stojí ve studiu při Vás a jsme připraveni Vám kdykoliv pomoci. Aplikace je Vám k dispozici 365 dní v roce, 24 hodin denně.

Kromě metodické a administrační péče o přístup každého studenta jednotlivě, je součástí firemní multilicence i administrační přístup pro management, prostřednictvím kterého si můžete kdykoli zobrazit a stáhnout komplexní data o postupu, výsledcích a efektivitě studia každého zaměstnance.

Prosím kontaktujte nás, rádi zodpovíme Vaše dotazy a pružně pro Vás zajistíme požadovaný počet licencí.  

 

Angličtina pro firmy, kompletní kurz, úroveň A1 - C2

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.