Hypoteční úvěry

Kurz na míru

Základní info

Elektronický kurz určený k proškolení zaměstnanců ČSOB v oblasti hypotečních úvěrů. Ukázka obsahuje jednu lekci - teorii hypotečních úvěrů. V ukázce je vedle výkladu demonstrována simulace výpočtů.

Popis kurzu:

Kurz Hypoteční úvěry slouží k seznámení s problematikou hypotečního bankovnictví. Kurz byl vyvinut zakázkově pro ČSOB. Kurz obsahuje vedle výkladu nezbytné teorie též animace a simulace doplňující výklad, a rejstřík s pojmy. Na této bázi byly pro ČSOB zhotoveny i další kurzy jako např. Spotřební úvěry, a dále bylo provedeno elektronické testování všech zaměstnanců, kteří prostudovali uvedenou látku, včetně automatického vyhodnocení.

Co najdete v demo:

Demo obsahuje jednu kapitolu (1.5 - Doba splatnosti hypotečního úvěru) a Rejstřík. V ukázkové kapitole je vedle výkladu demonstrováno použití otázek, které slouží studentům k zamyšlení, zda pochopili prezentovanou látku, a dále je zde graficky simulována změna měsíčních splátek a úroků vzhledem ke změně doby splatnosti.

Jak byl kurz vyvinut:

ČSOB k tomuto kurzu dodala obsah a Kontis působil jako zpracovatel tohoto obsahu. Po dodání nástinu obsahu společnost Kontis vytvořila analýzu, která obsahovala vedle obchodních podmínek též grafické návrhy, funkcionální návrhy a použité technologie. Poté byl kurz zhotovován za průběžné aktualizace a kommpletizace obsahu ze strany ČSOB Zhotovení kompletní analýzy trvalo cca 14 dní. Zhotovení kurzu trvalu cca 1 měsíc a proukční tým tvořili programátoři a grafici. Pro tvorbu kurzu byl využit ToolBook II Instructor a kurz byl dodán včetně zdrojových kódů. Zaměstnanci ČSOB, kteří mají ToolBook II Instructor rovněž zakoupen, tak mohou dělat další modifikace kurzu vlastními silami. Kontis na kurz přesto dále poskytuje technickou podporu, v jejímž rámci byl např. kurz v průběhu používání zmigrován na novou verzi systému ToolBook II Instructor.

Systémové požadavky:

Pro provoz kurzu je třeba mít nainstalován prohlížeč MS Explorer 4.1 SP1 a vyšší.

Hypoteční úvěry

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.