Korespondenční kurz pro pracovníky zkušeben K 91

Kurz na míru

Základní info

Korespondenční forma kurzu umožňuje účastníkům zvyšovat svoji kvalifikaci nezávisle na pracovním zařazení a vytížení. Účastník má možnost zvolit si vlastní postup, způsob i tempo studia. Při tom se předpokládá, že vedle studia zaslaných materiálů bude studována i doporučená literatura.

Kurz je obsahově koncipován v souladu s požadavky na pracovníky zkušeben vyšší kvalifikační úrovně. Je orientován především na vedoucí pracovníky laboratoří, zkušeben, pracovních týmů a ty pracovníky, kteří z různých důvodů nemohou studium absolvovat internátní formou. Jeho efektivní absolvování však předpokládá určité zkušenosti i praxi.

Organizačně je kurz rozdělen do tří bloků, které obsahují celkem 9 témat v samo-statných lekcích. Přihlášku je možné podat kdykoliv v průběhu roku. Každý účastník obdrží postupně podklady ke studiu a testové listy ke každé lekci. Po prostudování studijních podkladů a případně doporučené literatury, zpracuje odpovědi na otázky testových listů a zašle je ve lhůtě cca 1 měsíce sekretariátu ČMS. Odpovědi budou zhodnoceny a vráceny s vypracovanými vzorovými odpověďmi. Hodnocení je bodové. Osvědčení o absolvování kurzu získá účastník, který dosáhl 70 % dosažitelných bodů. Před zahájením kurzu obdrží všichni přihlášení pokyny pro celý průběh studia včetně doporučených termínů, zpracované formou "Průvodce studiem".

Program kurzu
I. BLOK 1. Úvod do zkušební činnosti
2. Požadavky na zkušební laboratoř a její pracovníky
3. Metrologie - vědecký základ měření a zkoušení

II. BLOK 4. Základní principy měření a zkoušení
5. Zkoušení výrobků kombinací klasických zkoušek a posuzování
6. Zpracování výsledků měření a zkoušení

III. BLOK 7. Význam normalizace pro zkušební činnost
8. Legislativa v oblasti zkoušení, prokazování shody
9. Využití počítačů v organizaci zkušební činnosti

Korespondenční kurz pro pracovníky zkušeben K 91

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.