PRINCE2 7 Practitioner kurz + certifikace (3 pokusy)

Kurz na míru
Ing. Lukáš Adámek

Kurzem Vás provede Ing. Lukáš Adámek

S více než 98% úspěšností ve školeních, je Lukáš Adámek uznávaným expertem v oblasti projektového managementu.
Eduard Pitka

Kurzem Vás provede Eduard Pitka

P3M3 Assesor, MSP, MoP, P3O a MoR Approved Trainer, PRINCE2 & Agile Lead Trainer a Senior Project Manager a Consultant

Základní info

Pokročilý kurz PRINCE2 Practitioner je určen všem, kteří si osvojili základní znalosti (PRINCE2 7 Foundation). Naučíte se efektivně aplikovat osvědčené postupy metodiky a úspěšně realizovat projekty.

Počet projektových manažerů certifikovaných v úrovni "Practitioner" meziročně roste o 67%. Mezi absolventy patří i ředitelé projektových kanceláří, konzultanti, programoví manažeři, ředitelé divizí, ale výjimkou nejsou ani generální ředitelé.

Absolventi se naučí na praktických scénářích aplikovat Principy a Procesy metodiky.

Získáte "projektové minimum" - základ pro ty nejmenší projekty. Na scénářích a simulacích projdeme potřeby velkých projektů a jejich rolí.

Projektový manažer: Hlavní odpovědností projektového manažera je plánování, řízení a monitorování průběhu projektu.

Členové projektového týmu: Členové týmu jsou zodpovědní za konkrétní úkoly a dodání výstupů v souladu s plánem projektu. Znalost PRINCE2 jim pomáhá lépe porozumět celkovému kontextu projektu a spolupracovat na dosažení cílů.

Manažeři a vedoucí pracovníci: I manažeři mimo samotný projektový tým mohou mít prospěch ze znalosti PRINCE2. Rozumění principům a metodikám projektového řízení jim umožňuje lépe porozumět potřebám a výzvám svých podřízených a lépe podporovat průběh projektů v rámci organizace.

Zainteresované strany (stakeholders): Znalost PRINCE2 je užitečná i pro zainteresované strany, jako jsou zákazníci, sponzoři projektu nebo další externí partneři. Pomáhá jim lépe porozumět procesům a postupům projektu, což zvyšuje transparentnost a efektivitu komunikace.

Konzultanti, manažeři rizik, byznys analytici Osoby pracující v konzultačních nebo specializovaných rolích mohou využít znalostí PRINCE2 k poskytování odborného poradenství a pomoci klientům v efektivním řízení jejich projektů.

PRINCE2 7 Practitioner kurz + certifikace (3 pokusy)

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a osm ? Součet zapište číslicemi.