Outplacement, Outsorcing

Kurz na míru

Základní info

 

Kurz outplacementu je zaměřen na novou formu služby, jejímž cílem je poskytnout komplexní profesionální podporu společnosti a zaměstnancům před, během i po procesu organizačních změn spojených se snižováním počtu pracovníků. Programy outplacementu jsou zaměřeny na všechny skupiny pracovníků, kterých se organizační změny dotknou - jak uvolňované, tak i zůstávající zaměstnance a speciálně na manažery.
Účastníci získají kontrolu nad celým procesem reorganizace, zachovávají pozitivní image společnosti, udrží produktivitu práce a morálku zůstávajících zaměstnanců. Kurz připravuje manažery na nelehký úkol, jak zvládnout předávání výpovědí.
Dále se program zaměřuje na
outsoursing HR služeb. Pro menší subjekty má tu ekonomickou výhodu, že je možné využívat externí poradenské služby jen pro vyřešení potřeby, dočasně a tedy i efektivně.
Účastníci získají přehled o práci poradenských společností, jako externích subjektů, které mají přehled a řadu zkušeností i z jiných firem, společností a organizací. Nejsou tedy „svázáni” profesní slepotou.

Outplacement, Outsorcing

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.