Kurz Psychodiagnostika dětí a adolescentů v poradenské praxi

Kurz na míru

Základní info

Poslání kurzu: Seznámení účastníků se širokou škálou psychodiagnostických metod, využitelných v poradenské práci s dětmi a adolescenty.

Dvoudenní 16hodinový intenzivní kurz poskytne teoretické základy i praktické ukázky ze široké škály psychodiagnostických metod, využitelných v poradenské práci s dětmi a adolescenty. Pozornost je věnována jak standardizovaným psychometrickým metodám, tak dotazníkovým a projektivním technikám vhodných pro děti a jejich rodiče. Kurz je veden s ohledem na vhodnost využití technik pro jednotlivé věkové kategorie.

Je zaměřen především na:
* posuzování schopností, dovedností, pracovních, studijních a výkonových charakteristik
* problematiku zjišťování osobnostních charakteristik
* rodinné klima a výchovné styly

Zvláštní pozornost je věnována souborům psychologických metod používaných při volbě povolání (kariérovém poradenství) a při diagnostice specifických poruch učení.

V kurzu jsou kromě vybraných psychodiagnostických metod (možno přizpůsobit zájmu účastníků) prezentovány i nové metody posuzování schopností a úrovně pozornosti. Součástí kurzu je i prezentace méně užívaných projektivních technik vhodných pro práci s adolescenty. Kurz slouží k prohloubení znalostí z oblasti psychodiagnostiky dětí a adolescentů a je určen pro praktické využití v poradenské praxi.

Počet účastníků je s ohledem na jejich kvalitu a náročnost limitován na 10 - 11.

Absolventi kurzu obdrží Osvědčení o úspěšném absolvování.

Kurz Psychodiagnostika dětí a adolescentů v poradenské praxi

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.