Zpracování digitální fotografie II

Kurz na míru

Základní info

Zde se předpokládá, že posluchači už umí fotografie stáhnout do PC a uspořádat ve složkách. V aplikaci Google Picasa ukážeme uspořádávání fotografií do alb a základní funkce Picasy a pak se budeme podrobněji věnovat všem možnostem úprav, vyzkoušíme vystavení fotografií na web, ukážeme jak Picasa pomáhá třídit fotografie prostřednictvím nástrojů, jako jsou rozpoznávání obličejů, označování fotografií popiskem či značkou místa vyfotografování, ukážeme sofistikované vyhledávání, zmíníme nastavení Picasy. Aplikace Picasa byla pro tento kurz vybrána proto, že je volně ke stažení a taky proto, že se na ní dá ukázat, co máte od podobných aplikací očekávat. Naučíte-li se ovládat Picasu, budete se orientovat i v ostatních podobně zaměřených aplikacích.

Udělejte si pořádek ve svých digitálních fotkách, naučte se je třídit, upravovat a prezentovat! Nahlédněte i do pokročilejších technik třídění a vyzkoušejte zajímavější úpravy fotografií!

Předpoklady: běžná práce s PC, rutinní práce se soubory (vytvořit složku, přesunout/zkopírovat/smazat soubor...), zkušenosti s nějakou aplikací pro správu fotografií nebo obrázků (umět změnit velikost, zesvětlit, oříznout, poslat e-mailem...)

Zpracování digitální fotografie II

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.