Základy obsluhy PC a MS Windows

Kurz na míru

Základní info

Nejste s počítačem kamarád? Nerozumíte jemu a on Vám? Máte z počítače strach?
Pak je zřejmě Vám určen tento kurz.
Pokud jste začátečníci, kteří se chtějí seznámit se základem práce v prostředí MS Windows, je tento kurz také určen právě Vám.
Kurz je určen pro naprosté začátečníky. Nepředpokládají se žádné předchozí znalosti a zkušenosti s počítačem. Dozvíte se o základech hardwaru a softwaru osobního počítače. Naučíte se ovládat počítač pomocí myši a klávesnice v MS Windows. Získáte přehled o základních aplikacích a funkcích počítače. Naučíte se bezpečně ukládat data a manipulovat s nimi. Dozvíte se také vše potřebné k běžné údržbě počítače. Zvládnutí kurzu je nezbytné pro absolvování všech ostatních uživatelských kurzů.
V části věnované MS Windows se naučíte se obecným způsobům práce s MS Windows nezbytně nutných pro každodenní práci (ovládání aplikací, manipulace s daty, správa dokumentů). Tento kurz předpokládá absolvování kurzu Základy obsluhy PC a je odrazovým můstkem pro absolvování ostatních uživatelských školení zaměřených na produkty a aplikace určené systému MS Windows. Naučíte se efektivněji pracovat s počítačem, což Vám ušetří spoustu času v budoucnu!!!

Základy obsluhy PC a MS Windows

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.