Pokročilé techniky programování ve WinAPI

Kurz na míru

Základní info

* vícevláknové aplikace
* knihovna GDI+
* uživatelsky kreslené prvky Windows
* komunikace mezi procesy
* systémové háky zpráv

Pokud se občas dostáváte do situace "Jak mám udělat....?", mnoho odpovědí najdete v tomto tématu školení. Toto téma předpokládá znalosti na úrovni zvládnutého školení "Programování ve Windows - WinAPI"

Jak se můžete školit?
Individuálně
Při individuálním školení Vám sestavíme "školící plán" přesně na míru. A tento plán je možno samozřejmě operativně přizpůsobit v průběhu školení podle toho, jak rychle budete schopni vstřebávat probírané téma. Můžete tak plynule procházet jednotlivými tématickými okruhy.

Znamená to, že Váš čas (i finance) budou využity s maximální efektivitou. Možná máte vlastní zkušenosti z některých hromadných kurzů s přesně danou osnovou, společnou pro všechny účastníky bez ohledu na jejich "startovní úroveň" a další specifika. Pak často dochází k tomu, když použiji trochu nadsázky, že polovina účastníků se nudí, protože probíranou látku již zná, a druhá polovina neví, o čem je řeč.

Skupinově
V případě, že Vaše firma bude mít zájem o školení pro větší počet účastníků, můžeme toto školení uskutečnit přímo v prostorách Vaší firmy, nebo v pronajaté učebně (vzhledem k tomu že nemám vlastní velkou učebnu pro větší počet účastníků).

Dálkově
Tato varianta je vhodná zejména pro ty, kteří mají možnost dlouhodobého připojení k Internetu. Jádrem školení pak bude výklad a konzultace pomocí některého komunikačního programu (Windows/MSN Messenger a/nebo NetMeeting) popřípadě e-mail. Kromě toho samozřejmě budete také dostávat cvičení, kontrolní otázky a příklady.

Pokročilé techniky programování ve WinAPI

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.