"Jak správně a efektivně řídit svůj sociální svět"

Kurz na míru

Základní info

Popis kurzu:

Prakticky více než polovina české internetové populace používá facebook nebo jiné sociální sítě. Také jste přemýšleli o tom, jako tyto skupiny uživatelů oslovit?

Facebook, Twitter, Instagram či Pinterest může kromě zábavy sloužit také k propagaci Vaší firmy. Jak přesně definovat a zasáhnout cílovou skupinu, jakých chyb se vyvarovat a jak vyhodnocovat Vaší aktivitu se dozvíte právě na našem kurzu.

Pro koho je kurz určen:

  • pro prodejce, kteří využívají sociální sítě k akvizici
  • pro firmy, které prostřednictvím sociálních sítí budují image svého produktu / služby; pro účely firemní komunikace
  • pro správce, kteří mají za úkol vytvářet obsah firemních profilů na sociálních sítích
  • pro ty, kteří chtějí pochopit principy fungování sociálních sítí, popřípadě pozitivně ovlivňovat svoje dosavadní fanoušky na sociálních sítích
  • pro ty, kteří se konečně rozhodli vstoupit do světa sociálních sítí a absolutně si neví rady

Cíle kurzu:

V rámci celodenního kurzu byste měli pochopit základní principy sociálních sítí (Facebook, Google+, Twitter, Istagram, Pinterest a Linked in), jejich založení, jak své firemní profily následně spravovat a jak je zároveň efektivně využívat jako marketingový nástroj. Vysvětlíme si také základní pojmy, které jsou se současným světem sociálních sítí spojeny, jako jsou Edge rank, Viralita, Afinita, Taggování, Chech-in, Like, Talking about a spoustu dalších. Naučíme vás, jak svůj profil efektivně spravovat, jakým chybám se vyvarovat a jak co nejvíce zvýšit návštěvnost / oblíbenost vaší stránky. Nedílnou součástí kurzu budou také praktické ukázky a diskuze, kde se budeme věnovat vašim jednotlivým dotazům.

 

------

V případě objednávky kurzu pro 1 firemní tým se můžeme věnovat na základě zadání i konkrétnímu tématu produktové / firemní stránky a inspiracím na úspěšné statusy, které povedou ke zvýšení virality vaší stránky.

 

Po kurzu jsme pro celý váš tým k dispozici pro následné e-mailové, popřípadě telefonické konzultace (počet konzultací na základě dohody).

 

 

"Jak správně a efektivně řídit svůj sociální svět"

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.