Internet a elektronická pošta

Kurz na míru

Základní info

Určeno:
Pracovníkům všech pozic a podnikatelům, kteří se chtějí dozvědět, co všechno Internet umožňuje a jak se rychle dostat k potřebným informacím.

Cíle semináře:
Naučíte se, jak komunikovat prostřednictvím elektronické pošty, jak vyhledat na Internetu potřebné informace a jak pracovat v prostředí prohlížeče Internet Explorer.

Obsah:
Historie Internetu
Elektronická pošta
Služba www
Možnosti www a vyhledávání informací

Metody:
Výklad, příklady s procvičováním, diskuze, zpětná vazba. Každý z účastníků má k dispozici svůj počítač. Kurz je uskutečněn v počítačové učebně vybavené dataprojektorem a připojením k síti Internet prostřednictvím pevné linky.

Rozsah semináře: 1 den

Popis:
Internet je novým komunikačním médiem, které lze ve firemní praxi bohatě využít. Dobrá orientace v síti přináší konkurenční výhodu, flexibilitu a tím i zvýšení úspěšnosti. Historie InternetuDruhy počítačových sítí, vznik Internetu, možnosti a služby sítě Internet, způsoby připojení k Internetu. Elektronická pošta Práce s programem Outlook Express, způsoby odesílání poštovních zpráv, připojení příloh ke zprávám, "netiketa" - zásady a doporučení pro psaní zpráv, efektivní využívaní složek, filtrování zpráv.Služba wwwCo je služba www, adresa webové stránky, práce s programem Internet Explorer.Možnosti www a vyhledávání informacíVyhledávací služby, Internetové aplikace, nakupování přes Internet, zajímavé odkazy na Internetu.

Internet a elektronická pošta

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.