HR Akademie a jiné semináře ušité přesně na míru

Kurz na míru

Základní info

Jako jednu ze svých služeb nabízí Randls Training komplexní zajištění HR Akademie pro personalisty. Pracovníci HR se ve své praxi denně setkávají s celou řadou problémů z oblasti pracovního práva, ale často jim však chybí potřebné právní znalosti. Cílem HR Akademie je začínající, ale i zkušené personalisty důkladně provést pracovněprávními otázkami, které se týkají jejich práce, a to formou přednášek a především následných workshopů, vedených našimi lektory. Témata obvykle zahrnují pracovní právo v celém rozsahu – včetně ochrany osobních údajů, pracovnělékařských služeb nebo daňové abecedy pro personalisty.

Máte-li zájem se dozvědět o této Akademii více, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese training@randls.com, abychom si dohodli další postup a případné možnosti spolupráce.

Můžeme se však také zaměřit pouze na oblasti, které si vybere sám klient. Školení na míru umíme ostatně z celé oblasti pracovního práva. S klientem nejdříve prodiskutujeme jeho konkrétní potřeby a požadavky, následně klient od nás obdrží základní obsah semináře s cenovou nabídkou. Vše spolu projdeme, upřesníme, a pokud klient souhlasí, následně realizujeme. V případě zájmu může probíhat HR Akademie pro personalisty v Randl Training.

K dispozici máme vlastní moderní a zajímavé školicí prostory v Praze 4 – na Budějovické, v bezprostřední blízkosti metra.

 

 

 

 

 

HR Akademie a jiné semináře ušité přesně na míru

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.