Zábavné a slavnostní akce

Kurz na míru

Základní info

Odměňte se za své úspěchy.


Tyto programy pomáhají podpořit identifikaci zaměstnanců s Vaší společností. V neformální atmosféře, kterou zažijete například v prostředí historického Fortu Křelov, a povahou úkolů vznikne prostor pro seznámení a potkávání osob napříč firemní kulturou.
Týkají se Vás například tyto situace?

* Odměna - Splnila Vaše firma cíle na více než 100%, což Vás stálo spoustu úsilí a energie? Chtěli byste uspořádat jedinečnou zahradní slavnost jako odměnu pro Vaše zaměstnance, dodavatele, partnery?


* Rodinné akce - Pořádá Vaše firma pravidelně akce pro členy rodiny Vašich zaměstnanců? Jak zorganizovat akci, která by bavila zároveň dospělé i děti?


* Lidé se navzájem neznají - Přivádíte lidi z celého světa na Váš mítink a přitom se vzácně stává, že by se znali osobně; obvykle spolu komunikují přes telefon, hlasovou schránku či email? Co můžete udělat, aby jste je propojili do vzájemné interakce a naučili více znát své kolegy?



Poskytneme Vám netradiční prostory Fortu Křelov (více..), které vytvářejí unikátní prostředí a atmosféru pro konání Vašich tematických venkovních firemních večírků a akcí, na kterých můžete oslavit svůj úspěch, výročí aj.

Rádi by jste tento program uspořádali v jiném či vlastním prostředí? Neváhejte nás kontaktovat, pokusíme se Vám vyhovět.

Zábavné a slavnostní akce

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.