TEAMBUILDING - EXTRÉMNÍ VÝZVA - Expedice-přechod (vele)hor

Kurz na míru

Základní info

Jedinečný program, který v náročných podmínkách otestuje schopnost osvojení si nových dovedností spojených s „přežitím“ v náročných podmínkách a zároveň nabízí zcela nový pohled na vztahy v týmu.Síla tohoto programového konceptu spočívá v intenzitě společného zážitku a v bezprostřední přenositelnosti výstupů do praktického života.

 

Program

 

Program je koncipován jako jednodenní až týdenní výprava, je vhodný pro menší a kompaktní skupiny a může být realizován v lokalitě dle výběru klienta. Je určen všem, kteří hledají mimořádně silný zážitek, kde již nejde „jen“ o simulaci nebo hru, ale o reálnou situaci.

V rámci přechodu (vele)hor si účastníci na vlastní kůži vyzkouší roli člena expedice, se všemi příslušnými povinnostmi a úkoly. Na jednotlivce jsou kladeny nároky na osvojení si nových dovedností spojených s „přežitím“ v extrémních podmínkách. Mezi zařazené týmové úkoly patří například též přechod řeky a části horského ledovce. V exponovaných momentech jsou účastníci provázeni instruktorem, který se stará o jejich bezpečnost a v případě potřeby facilituje skupinový proces.

Program od účastníků vyžaduje 100% nasazení, vytrvalost a odhodlání poprat se s výzvami. Odměnou jim jsou mimořádně silné zážitky a nové stimuly pro osobní růst i další rozvoj týmu.

 

 

Cíl

 

-  Ilustrace přímého vlivu jednotlivce na výsledek týmu

-  Sebereflexe, prozkoumání osobních hodnot a motivace

-  Posílení a rozvoj efektivní týmové komunikace a spolupráce

-  Nová motivace

 

 

Rozsah

2 dny až 1 týden

 

Pro více detailů a fotogalerii se podívejte na: www.odyssey-teambuilding.cz

TEAMBUILDING - EXTRÉMNÍ VÝZVA - Expedice-přechod (vele)hor

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.