Rozvoj týmových dovedností

Kurz na míru

Základní info

Cíl
Dynamický program, ve kterém jsou účastníci rozděleni do několika menších skupin a absolvují celou řadu situací náročných na týmovou spolupráci. Navozené situace jsou bohatým zdrojem zkušeností, týmové odpovědnosti a vzájemné podpory. Na reálných příkladech lze popsat a analyzovat týmový efekt, možnosti zefektivnění vztahů a rolí v týmu, způsoby řešení krizových situací a pravidla efektivní komunikace.

Společným řešením komplikovaných úkolů dosáhneme toho, že účastníci projeví nepředvídatelné nápady a tvořivost a ukáží své skryté kvality a možnosti. Těchto efektů nelze dosáhnout standardními vzdělávacími metodami a lze je využít ve prospěch firmy při vytváření a řízení vlastních pracovních týmů, budování týmové společnosti.

Efekt kurzu
Cílem těchto kurzů je naučit účastníky zcela přirozeně využívat svůj potenciál ve prospěch týmu. Pomocí svých schopností, dovedností a nápadů maximálně přispět k úspěchu svého firmy. Budování a udržování efektivních týmů - jejich integrace do týmové společnosti, je náročný a dlouhodobý proces. Změny, které tento proces přináší, bývají spojeny s nejistotou, strachem a pocitem vlastního ohrožení. Naše kurzy jsou zaměřeny na překonávání a odbourávání těchto negativních průvodních jevů.

Dalším přínosem kurzu je získání dovedností s efektivním řízením a vnitřní organizací týmu, stanovení a ověření základních pravidel týmové práce.

Kurzy jsou zaměřeny na tyto oblasti:
motivace týmu, společná vize
organizace a řízení týmový projektů
fáze budování týmu
zlepšení komunikace v týmu
týmové role, upevňování rolí v týmu (formální, neformální)
spolupráce při řešení problému
inicializace a řízení procesů změn
navození důvěry v týmu
vytyčování cílů a jejich úspěšné plnění
synergický efekt
uvědomění si a ocenění síly týmu

Rozvoj týmových dovedností

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.