Outdoor training

Kurz na míru

Základní info

Modelové problémové situace zasazené do přirozeného přírodního prostředí nám nabízejí efektivnější cestu, metodu zážitkové pedagogiky a učení se zkušeností. Speciálně vybrané neobvyklé situace spojené často s fyzickým výkonem nutí účastníky k hledání netradičních, inovátorských řešení a ke vzájemné spolupráci a podpoře. Promyšlený systém omezení a pravidel vyžaduje rozhodnost, důvtip a strategické myšlení. Velmi výrazným přínosem této metody je posun v osobních vztazích mezi členy týmu, i nový pohled na chápání fungování týmu. V rámci těchto programů v krátkosti seznamujeme účastníky s neobvyklými aktivitami jako jsou horolezecké techniky, horská kola, rafting, pohyb na sněžnicích, lukostřelba, výlety na koních apod.

Pod vedením zkušeného instruktora jsou tyto zdánlivě obtížné aktivity snadno dostupné pro většinu populace, při značném důrazu na bezpečnostní vybavení. I zde jsou ve hře emoce a únava, které se smísí v pozitivní zážitek.

Specifickou metodou školení je tzv. City outdoor. I v městském prostředí v blízkosti Vaší firmy nebo v průmyslové zóně či přímo v prostorách Vaší společnosti lze připravit zajímavý program s využitím prvků týmové spolupráce a outdoorových aktivit jako jsou například základy lanové techniky, strategické hry, orientační programy atd. Tento typ programů je vhodný i pro přijíždějící turisty a tedy pro incomingové cestovní kanceláře. Nabízíme Vám programy:

  • cca 2 hodiny jako doplněk Vašich pracovních porad ci konferencí
  • dopolední ci odpolední programy v rámci porad ci školení
  • pestrý outdoor training délce 1 - 7 dní

Outdoor training

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.