Jízda po dvou kolech

Kurz na míru

Základní info

Po únavných - neúnavných přípravách jsem nakonec dokončil svůj sen mít vlastní speciální "autoškolu", kde bych pro sebe i pro druhý vytvořil možnost zkusit si jízdy po dvou kolech nejen jako spolujezdec, ale i jako řidič. Jediné, co je potřeba je odvaha a chuť vyzkoušet něco novýho. Jako spolujezdci, ale hlavně za volantem si to vyzkoušeli nejenom pánové, ale i jedna žena. A nejmladšímu spolujezdci bylo šest let. Takže se není čeho bát.

Námi zapůjčený automobil s "instruktorem", je vybavený tzv. pátým kolem, které zabrání převrácení auta na bok či střechu při nepovedeném pokusu.

Jediná nevýhoda této zábavy je náročnost na prostor. Je potřebné zajistit si prostranství, nejlépe o rozměrech asi +- 40 x 40m (je vhodnější obdélník, kde kratší strana je asi ? 40m) k zajištění bezpečnosti, jak Vaší tak i okolí.

Dále také záleží na povrchu. Nejvhodnější je asfaltový či betonový. Ale lze také využít měkčí podklad např. fotbalové hřiště s povrchem škvára nebo písek. Nevhodné jsou travnaté a hliněné plochy (suché, rovné a tvrdé nevadí), kde hrozí jejich poškození a navíc přilnavost auta není ideální.
Zkrátka čím rovnější, tvrdší a rozměrnější prostranství, TÍM LÉPE(např. staré letiště, parkoviště).

Je to náročné na plochu, ale to je to jediné a stojí to za to !!!!

Jízda po dvou kolech

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.