FIREMNÍ AKCE

Kurz na míru

Základní info

Odměňte své podřízené!

Překvapte své obchodní partnery!

Prostřednictvím společného silného zážitku, dochází k navozování neformálních vztahů, přátelství. V týmech se rozvíjí systémová strategie, kolektivní prožívání, řešení a zvládání problémových situací. Výborně se pobavíte a sblížíte netradičním způsobem. Každá taková akce je originál, sestavený dle vašich konkrétních přání a požadavků. Našich služeb využili: banka Generali, ČSOB, Dell, ETA Hlinsko, In Time tbs, Nestle foods, Outdoor & Training, Sanofi - Synthelabo, Sodex-Ho, UNISYS, Tiskárna KAVKA, Burzovní dům Praha a další.

Program dne:
Doporučujeme prioritně tandemové seskoky a vyhlídkové lety. Mezi jednotlivými starty letounu je možno vyzkoušet např.: tandemový paragliding, lukostřelbu, střelbu z kuše, střelbu z praku, bungee running, mini buggy, zorb, horolezecké stěny, ale také ruské kuželky, chůdy pro dospělé, kroužky na cíl, superlyže, prohazovadla a další.

Místo a termín akce:
Pro takovéto akce nejčastěji využíváme letiště Hořovice a Roudnice nad Labem, ale lze zajistit i jiné letiště, přizpůsobené pro parašutistický provoz. Dbáme, aby se vaše akce nespojovala s dalším provozem na letišti, abychom měli k dispozici veškeré vybavení a celý personál se mohl věnovat výhradně vám. Termín je dle vašeho výběru. Preferujeme teplejší roční období a všední dny z důvodu výše uvedeného.

Dokumentace:
Standardně se celého dne zúčastňuje několik parašutistů - kameramanů. Zaznamenají průběhy seskoků včetně volného pádu a přistání vybraných jedinců, atmosféru na palubě během výsadek i vyhlídkových letů, napětí při přípravě k seskoku i při zdolávání dalších aktivit na zemi a stejně tak i uvolnění u občerstvení. Všechny tyto videozáznamy sestříháme a vyrobíme z nich upomínkové DVD nebo video CD pro každého účastníka akce.

Také je možné objednat kameramana jen k tandemovému seskoku, pak dostane pasažér kazetu VHS, nebo DVD jen se svým seskokem.

Občerstvení:
Nejčastěji v podobě švédských stolů a BBQ.

Po celý den podáváme nealkoholické nápoje, kávu i čaj. (Alkohol až po seskoku.)

Ceny:
Celková cena se výrazně liší podle druhu a počtu "pozemních aktivit" a počtu zúčastněných osob. Pro vaši orientaci uvádíme přibližné ceny vybraných produktů na osobu, resp. na hodinu.

tandemový seskok 3.600,- Kč na osobu
vyhlídkový let 20 minut 500,- Kč na osobu
tandemový paraglidingový let 500,- Kč na osobu
bungeerunning 1.500,- Kč na hodinu
střelba z kuše 1.500,- Kč na hodinu
střelba z praku 750,- Kč na hodinu
chůdy pro dospělé 600,- Kč na hodinu
kroužky na cíl, superlyže, prohazovadlo 1000,- Kč na celý den
zorb 40.000,- Kč na celý den
občerstvení 400,- Kč na osobu
záznam celého tandemového seskoku včetně fotografií 1.900,- Kč na osobu
upomínkové DVD z celé akce 300,- Kč kus

S případnými dotazy a žádostmi o konkrétní kalkulace můžete kontaktovat přímo pana Kantora +420 603 456 227

FIREMNÍ AKCE

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.