řízení stresu - překonávání překážek

Kurz na míru

Základní info

Znáte situace, kdy si večer lehnete do postele a myšlenky v hlavě vám letí jedna za druhou? Umíte vypnout? Zůstáváte v práci dlouho do večera?

Když ztrácíš síly, neztrácej klid

Vyrovnaný člověk pracuje s realitou. Nepěstuje si iluze o světě a lidech, o tom jaké by věci a vztahy měly být a nejsou. Přijímá to, co je. Efektivně rozhoduje, o tom co lze změnit. A své rozhodnutí realizuje.

Vyrovnaný člověk ví, že stres je reakce na změnu, na předešlé rozhodnutí. Vnímá emoce jako zdroj energie jako signál, že je třeba něco udělat, něco změnit. Být aktivní nebo naopak zastavit, přibrzdit.

Vyrovnaný člověk hledá řešení. Nepřehodnocuje stále dokola minulá rozhodnutí. Zvládá překážky a neodkládá nepříjemné záležitosti na "potom". Ví, že odkládání nic neřeší. Umí aktivovat své síly a najít zdroje, aby mohl věci realizovat a dokončit.

Vyrovnaný člověk rozumí svým rolím. Určuje si, jak pozná, že je úspěšný. Nenechává se vláčet představami o dokonalosti (sebe jako zaměstnance, kolegy, partnera, rodiče...). Reaguje na změny - to jak chápal sám sebe včera, nemusí být stejné dnes.

Cítíte se unavení, bez nápadů? Zdá se Vám, že nezvládáte své věci, tak jak byste chtěl-a? Potřebujete někde načerpat síly? Chcete se naučit "umění" zastavit se? Chcete se naučit, jak si rychle odpočinout a pokračovat?

řízení stresu - překonávání překážek

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.