Péče o zvířata v zájmových chovech a zooprodejnách

Kurz na míru

Základní info

Kurz je určen pro ty zájemce, kteří se zajímají o problematiku obchodu se zvířaty určenými pro zájmové chovy, popřípadě pro ty, kteří se snaží splnit požadavky novely Živnostenského zákona týkající se úpravy této živnosti.

Výuka je koncipována formou intenzivního týdnu s víkendovými bloky určeným praktické části. Teoretická část bude probíhat v prostorech společnosti PROTECO na Praze 6, část praktické výuky se sjednanými partnery.

Náplní je vedle teoretické přípravy (obecná zootechnika, anatomie zvířat, výživa a krmení, parazitologie, veterinářství, etologie a etika) i výuka speciálních chovů, kde se soustředíme např. na chov ptactva, bezobratlých živočichů, akvaristiku, teraristiku a chov drobných savců.

Lektory jsou odborníci a významní pracovníci ze spolupracujících institucí (kromě výše uvedených jsou to i ZOO v Praze, Plzni, Dvoře Králové, Státní veterinární správa, Biotest, Petra Aqua a další).

Po úspěšném dokončení a složení zkoušky absolvent získá osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností. Podmínkou pro přijetí je zaslání závazné přihlášky, kopie dokladu o zaplacení kursovného a lékařské potvrzení o způsobilosti práce se zvířaty.

Naše kurzy jsou koncipovány pro malé skupiny, maximálně pro 16 účastníků. Celý vzdělávací program je určen zájemcům ze široké veřejnosti alespoň se základním vzděláním.

Péče o zvířata v zájmových chovech a zooprodejnách

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.