OSOBNÍ STYL MUŽE

Kurz na míru

Základní info

Motto:
"Nikdy nemáme druhou možnost udělat první dojem!"

Vzhled je prostředkem neverbální komunikace - zásadním způsobem ovlivňuje to, jaký dojem děláte na své okolí. Pokud víte, že dobře vypadáte, dobře se cítíte, příjemně a sebevědomě vystupujete, umocňujete tím kladné vnímání vaší osobnosti. Toto kladné přijímání zase zpětně násobí vaše sebevědomí a dává vám jistotu, že investice do vlastního vzhledu je zároveň investicí, která zvyšuje vaši prestiž v zaměstnání i v soukromí.

Z obsahu semináře:
* Image - první dojmy
* Požadavky životního stylu
* Pravidla v oblékání na různých stupních zaměstnání
* Obleky pro vysoce formální společenské události
* Šatník pro méně formální příležitosti a pro volný čas
Doplňky
* Barvy a jejich kombinace

Účastníci se naučí:
Osvojíte si základní pravidla a znalosti v oblasti barev, profesního šatníku a doplňků. Naučíte se účelně rozplánovat svůj šatník, aby oblečení uspokojilo vaše osobní potřeby, což obnáší vhodný komplex profesionálního, společenského i oddechového oblečení. Získáte větší sebedůvěru, naučíte se zdůraznit a odlišit jednotlivé role vlastního životního stylu. Získáte návod jak se stát přitažlivějším.

Firma získá:
Stále více mužů si v poslední době uvědomuje, že pěkný vzhled vyvolává v člověku zároveň dobrý vnitřní pocit. A právě soulad nitra a vnějšího vzhledu je základem úspěchu každého pracovníka.

OSOBNÍ STYL MUŽE

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.